Krijg nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10 - info@Schrijf.be
Menu

Snel, deskundig en accuraat

"Onze nieuwsbrieven bevatten redelijk gespecialiseerde onderwerpen. Het leek me moeilijk om daarover een toegankelijke tekst te schrijven. Zéker als je niet uit het vakgebied komt. Toch slaagde Schrijf.be daarin."

casestudy_chronomed

ChronoMed is een Nederlandse praktijk voor slaapstoornissen en bioritmiek. Hier wiegen ze u in slaap. Maar hun nieuwsbrieven? Die moeten u net wakker schudden. Met nuttige informatie en tips. En daarvoor zochten ze een uitgeslapen partner.

No-nonsense

Stefan Lucius van ChronoMed botste op de website van Schrijf.be. En vond meteen wat hij zocht: "Ik ontdekte een heldere, overzichtelijke website die me duidelijk vertelt waarop het staat. Een no-nonsenseaanpak die me wel beviel. Ik was dus vrij snel overtuigd van het aanbod."

Snel, deskundig en accuraat

"Twee Schrijf.be-copywriters werkten tegelijk aan onze achttien nieuwsbrieven." Zo ontving Stefan zijn teksten nog sneller.

Stefan: "Hoe ik Schrijf.be zou omschrijven? Snel, deskundig en accuraat. Heel professioneel. Dat bleek ook uit de nieuwsbrieven die ik ontving. Die waren doorgaans prima! Soms moest ik links of rechts nog een woord aanpassen dat in Nederland ongebruikelijk is. Maar qua kwaliteit voldeed het zeker aan de verwachtingen. En ook de schrijfstijl wist me te bekoren."

Toegankelijke teksten

Stefan: "Onze nieuwsbrieven bevatten redelijk gespecialiseerde onderwerpen. Het leek me moeilijk om daarover een toegankelijke tekst te schrijven. Zeker als je niet uit het vakgebied komt. Toch slaagde Schrijf.be daarin. Wij troffen zelden een feitelijke onjuistheid aan. We bespraken de opdracht vooraf dan ook heel zorgvuldig. Zodat we wisten aan welke schrijfstijl we ons mochten verwachten. Er werd ons ook gewezen op het belang van een grondige briefing – iets waar ik als opdrachtgever veel lichter overheen ging."

De toekomst lonkt

Alle nieuwsbrieven liggen inmiddels op Stefans bureau. Maar dat betekent niet dat de samenwerking met Schrijf.be ten einde is. "Ik wil in de toekomst zeker nog met Schrijf.be samenwerken … op dit moment is er zelfs een nieuw project in ontwikkeling."

Tevreden partners

Hartelijk en duidelijk, boeiend en concreet
Deze mensen weten waarmee ze bezig zijn
Ze wisten meteen wat ik wilde
Nieuwe generatie klanten vraagt om nieuwe generatie copywriters
Meteen een goed gevoel bij de teksten
De teksten zijn er boenk op
Mijn copywriter had meteen de Bonanza-vibe beet
Gestructureerd als een ISO-bedrijf en flexibel op de koop toe!
A message that hits home
Teksten onder stroom
Echt anders dan wij altijd deden
Vlotte, commerciële en krachtige teksten
Warme samenwerking tussen bofrost* en Schrijf.be
Dynamische taalprofessionals
Nieuwsbrief laat boekingen binnenstromen
Het resultaat overtrof mijn verwachtingen
Scherp, snel, en sympathieker dan Statler en Waldorf
Goed meegedacht, goed neergeschreven
SEO-webteksten die Google én bezoekers verleiden
Mijn technische tekst slaat spijkers met koppen