Krijg nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10 - info@Schrijf.be
Menu

Mijn copywriter laat me scoren in Google én bij mijn klanten

Bart Heirweg is een internationaal gelauwerde natuur- en landschapsfotograaf. Zijn werk is zijn passie. Hij geeft lezingen en presentaties, en organiseert workshops en buitenlandse fotografiereizen. Maar zijn website kon beter: voor Google én voor zijn klanten.

casestudy_bartheirweg

Bart Heirweg: "De inhoud van mijn originele website had ik zelf geschreven. Het was de eerste keer dat ik copywriters zocht om SEO-teksten te schrijven. Dus googelde op 'SEO copywriting'."

Snelle reactie

"Met de drie bedrijven die het hoogst scoorden in de lijst én een professionele website hadden, nam ik contact op. Schrijf.be reageerde héél snel met een telefoontje van een van hun copywriters, die gericht naar bijkomende informatie vroeg. Een dag later zat de offerte in mijn mailbox. Een bedrijf dat vlug én vlot antwoordt, heeft bij mij altijd een streepje voor. Ik koos op mijn beurt dan ook snel voor Schrijf.be."

Leesvriendelijke SEO-teksten

"Mijn opdracht was duidelijk: herschrijf mijn webteksten zodat ze scoren in Google voor ‘mijn’ trefwoorden. En haal tegelijk mijn doelpubliek over de streep. Ik had wel één belangrijke voorwaarde. De teksten van heel wat websites zijn te commercieel. Mijn doelpubliek knapt daarop af. Mijn copywriter stond dus voor een evenwichtsoefening: mijn diensten als fotograaf verkopen zonder te veel die commerciële toer op te gaan."

Voorbeeldtekst

'Het eerste tekstvoorstel was voor mij nog wat te veel op verkopen gericht. Ik gebruikte de gratis correctieronde en vroeg om te finetunen. Het eindresultaat? Dat was goed en vlot geschreven – net zoals ik gevraagd had. Ik gebruik de tekst nu zelfs als voorbeeld om SEO-teksten die ik zelf schrijf, nog te optimaliseren."

Voorkeurspartner

"Over de samenwerking met Schrijf.be ben ik héél tevreden. Het hele traject van offerteaanvraag tot definitieve oplevering verliep snel en vlot, en de tekst is precies wat ik zocht. Heb ik opnieuw SEO-copywriting nodig? Dan staat Schrijf.be boven aan mijn lijst om te bellen."

logo bartheirweg(1)

Tevreden partners

Ik blijf terugkomen voor de originaliteit
A pleasure to work with, from beginning to end
Inlevingsvermogen verdient respect
Warme samenwerking tussen bofrost* en Schrijf.be
Om een voorbeeld aan te nemen!
Uitpakken met knappe foldertekst
Wat er nog beter kon? Niets.
Allemaal zotte mensen – gelukkig
Onze productvoordelen spatten van het scherm
Hun reputatie snelt hen vooruit
Schrijf.be bespaart mij hoofdbrekens
Essentie gevat in verfrissende stijl
Overtuigende mailing tegen scherpe prijs
Empathie, ambacht en succes
Hartelijk en duidelijk, boeiend en concreet
Iedereen zou deze schrijfopleiding moeten volgen
Sommige dingen laat je beter over aan experts
Teksten om blind op te vertrouwen
De inbegrepen correctieronde vind ik een hele geruststelling
De Schrijfdokter blies me van mijn sokken