Krijg nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10 - info@Schrijf.be
Menu

Dit copywritingbureau pakt uit met mijn verhaal

De specialiteit van Avercon Packaging Solutions? De gepaste verpakkingsmachine voor elk product. Al drie decennia volgt de machinebouwer alle inpakinnovaties op de voet. En uitpakken met die expertise? Dat doet Avercon met de teksten van Schrijf.be.

casestudy_avercon

Casepackers, machineomstellingen, lineaire motoren: innovatieve verpakkingsmachines meet je haast af aan de hoeveelheid vakjargon. Dat helder ‘vertalen’ voor prospects? Een helse klus. Dat merkte Geert Van Loocke, salesmanager van Avercon. Daarom vroeg hij Schrijf.be om hulp.

Nieuwsbrief smaakt naar meer

Geert Van Loocke: "Onze technische informatie op een vlotte, begrijpbare manier overbrengen? Een onbegonnen zaak: ik vind het idee zelf op papier zetten, al moeilijk! Daarom zocht ik een professionele tekstschrijver. Mijn internetzoektocht leidde me naar Schrijf.be. De website prikkelde … maar de e-nieuwsbrief overtuigde: een mailing mét inhoud? Ongezien! En dus volg ik sindsdien hun doen en laten."

Geert wist exact wat hij wou: persberichten die de lezers inpakken – even doeltreffend als Avercon zijn producten. En dus schakelde de Schrijf.be-coördinator twee enthousiaste Schrijfbe'ren in.

Geert Van Loocke: "Mijn basistekst boordevol informatie vertrok naar Schrijf.be. Mijn verwachtingen? Mijn hersenspinsels vertaald terugkrijgen in een verstaanbare, overtuigende tekst. En zo geschiedde! Dus lokte die eerste opdracht al snel een tweede … en een derde uit."

Tekst pakt doelgroep in

Een persbericht moet journalisten charmeren. Een magazinetekst de lezer. Elke doelgroep vraagt om een specifieke schrijfwijze. Iets wat Geert al snel duidelijk werd.

Geert Van Loocke: "Ik ontdekte dat de tekst bepaald wordt door het doelpubliek. Want stuur ik de persberichten naar de vakbladen? Dan herschrijven ze die tot een artikel dat bij hun lezers en de verpakkingsmarkt past. Maar zonder een overtuigend persbericht schrijven ze dat artikel niet eens.

Ik ben dus zeker tevreden over de persberichten door Schrijf.be: ze zijn afgestemd op de journalisten. In de toekomst klop ik dus nog bij Schrijf.be aan … zodat ze onze doelgroep nóg beter kunnen 'inpakken'!"

Tevreden partners

In één rechte pennentrek naar de finish
De tekst spreekt verschillende doelgroepen aan
Teksten op maat
Elke tekst is een schot in de roos
Ik de cijfers, zij de letters
Valse noot? Toch mooi lied!
Prima tekstkwaliteit, vlekkeloze projectopvolging
Professionalisme is indrukwekkend
Dynamische taalprofessionals
Meesters in hun vak
Een constant, hoog niveau
Al onze troeven op één blad
Superlatieven schieten tekort
Eerdere samenwerking opende deuren
Jullie advies kwam heel goed van pas!
Met de blik van een buitenstaander
De inbegrepen correctieronde vind ik een hele geruststelling
Ik wist wat ik wilde en Schrijf.be bezorgde het mij
Schrijf.be is een meedenker
Samen tot unieke communicatiestijl komen