Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Complexe materie eenvoudig formuleren

Ingewikkelde materie, die van Het Bureau voor Normalisatie! Dat is in België verantwoordelijk voor de ontwikkeling van normen. Daarom zoekt het een copywriter voor toegankelijke artikels die vlot lezen. Bij Schrijf.be vinden ze hun perfecte match.

testimonial-nbn

evydetroch De normen beter bekend maken, zowel bij bedrijven als het brede publiek: daarvoor zorgt Ellen Bartholomeeusen. Als marketing- en communicatiemanager van NBN kiest zij voor Schrijf.be – waarvan ze hoge verwachtingen heeft.

Correcte, neutrale en onafhankelijke informatie

Campagnemanager Evy De Troch (foto) vertelt: “Schrijven over normen zoals ISO 9001 is niet zo eenvoudig. Voor ons is het belangrijk dat jullie de business waarin wij werken, goed begrijpen. Want het is onze rol om correcte, neutrale en onafhankelijke informatie door te geven. Een belangrijk element dus bij het schrijven van de teksten.”

Juiste tone of voice

Toch levert copywriter An al snel zeer diepgaande artikels met de juiste tone of voice.

“Hoewel het soms vrij ingewikkelde materie is, worden de artikels altijd bijzonder toegankelijk geschreven. Ze lezen echt vlot. Dit is helemaal waarnaar we op zoek zijn”, lacht Evy tevreden.

Flexibiliteit

Ook de werkwijze van Schrijf.be valt bij NBN in goede aarde. “De verschillende projecten worden goed opgevolgd, altijd binnen de deadline. En Schrijf.be werkt uiterst flexibel”, knikt de campagnemanager.

Eenvoudige complexiteit

Het Bureau voor Normalisatie kiest bewust voor een vaste, externe copywriter.

“An is absoluut een goede match. Zij begrijpt de business en formuleert de complexe materie altijd op een eenvoudige manier. Dat is een kunst”, knipoogt De Troch. “Haar tekstvoorstellen zijn telkens bondig geformuleerd en steevast van hoge kwaliteit.”

“Kortom, Schrijf.be is een betrouwbare partner die zorgt voor de nodige kwalitatieve teksten. We willen in de toekomst zeker met jullie blijven samenwerken."

 

 
nbn mynbn