Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Door dat Vlaamse tintje zijn we geloofwaardiger

Tweedehandstrapliften verkopen. Het is het geniale idee van Erik Smienk. Nederlanders zijn erg enthousiast over deze budgetvriendelijke oplossing. Smienk Trapliften hoopt dat Vlaanderen volgt. Online Marketeer Jan-Peter Boer pakt het in elk geval verstandig aan: hij schakelde Schrijf.be in voor de Vlaamse website.  

smienk-trapliften-over-schrijfbe

Vlaamse harten

De Vlaamse markt veroveren, dat zou mooi zijn. Maar Jan-Peter verovert veel liever de Vlaamse harten. "Prospects zijn mensen van vlees en bloed. Schotelen wij ze zomaar onze 'Hollandse' teksten voor? Dan komt onze boodschap niet goed over. Wij gebruiken in Nederland andere uitdrukkingen, een andere schrijfstijl. En wie speelt beter in op de Vlaming dan … een Vlaming? Dus zocht ik op internet naar een tekstbureau in België."

Perfect projectverloop

Google verwees Jan-Peter naar de website van Schrijf.be. "Daardoor kreeg ik meteen vertrouwen: een professionele partij dus, met kennis van zaken. Redenen genoeg om contact met hen op te nemen. Van Vlamingen wordt weleens gezegd dat ze gereserveerd en stil zijn, maar bij Schrijf.be is dat niet zo! Onze copywriter vroeg uitgebreid wat ik wilde en communiceerde heel goed over de voortgang van de opdracht."

Grote geloofwaardigheid

Jan-Peter kreeg wat hij vroeg: overtuigende webteksten. "Heerlijk, die Vlaams getinte teksten, daardoor stijgt onze geloofwaardigheid. Het eerste voorstel was meteen een schot in de roos. De inbegrepen correctieronde had ik niet eens nodig."

Smienk Trapliften laten webteksten vervlaamsen door Schrijf.be