Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Schrijf.be schreef de eerste pagina van ons nieuwe verhaal

Een nieuwe start na een jarenlang parcours bij een vorige werkgever: dat moet ik kaderen voor mijn klanten.” Zo redeneerde Stijn Paredis toen hij samen met collega Bart de stap zette om bij Groep Huysman de afdeling allround financieel en vastgoedadvies te leiden. Welke externe partner kon deze overstap gepast in beeld brengen? Schrijf.be!

schrijfbe-schreef-de-eerste-pagina-van-ons-nieuwe-verhaal

Duur maar bij de beste

Stijn wilde niet onbeslagen ten ijs komen en informeerde zich dus eerst grondig. “Om onze eerste communicatie uit te sturen, ging ik te rade bij mijn oom. Als voormalige pr-manager bij Kärcher en coördinator bij Plato wist hij mij feilloos te adviseren. Hij drukte me vooral op het hart dat een externe blik van cruciaal belang was. En dat ik op dit soort communicatie niet mocht beknibbelen. Hij voegde eraan toe: “Steek je licht eens op bij Schrijf.be. Ze zijn duur, maar bij de beste.”

Vlot over de hele lijn

Toen Stijn de Schrijf.be-website openklikte, trok die hem meteen over de streep. “Dit was de stijl waarnaar we op zoek waren: toegankelijk op professionele wijze. Exact wat we voor onze mailing voor ogen hadden: vlot en helder, gericht op een breed publiek. Niet alleen de teksten zijn vlot bij Schrijf.be trouwens, ook het werkproces liep gesmeerd. Onze copywriter hielp ons bijzonder snel, overzichtelijk en vakkundig. En schreef zo de eerste pagina van ons nieuwe verhaal.”

Nagel op de kop

“Onze Schrijfbe'er sleutelde samen met ons aan de tekst tot hij 100 procent was wat wij ervan verwachtten. Dat maakt van ons tevreden klanten. Die een tweede samenwerking zeker zien zitten!”