Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Schrijf.be brengt vaart in de Batavus-website

Batavus zet al jaren mensen op de fiets. Van de eerste zijwieltjes over hippe retrofietsen tot elektrische trappers … Ieder vindt zijn zin bij dit betrouwbare Nederlandse merk. Dit najaar wilde Batavus de Vlaamse website doen bijbenen met haar Nederlandse broer – ook op SEO-vlak. Ze gingen op zoek naar het geknipte hertaalbureau. En vonden alles wat ze zochten – én meer – in Schrijf.be.

schrijfbe-bracht-vaart-in-de-batavus-website

Batavus staat voor fris, hip en betrouwbaar fietsplezier. Voor jong en oud. Dat moesten ook de Vlaamse SEO-teksten uitstralen. Een Schrijf.be-copywriter nam het stuur met plezier in handen. En schreef teksten waar de Batavus-klant vlot doorheen zoeft.

Schrijf.be sjeest

Kim Wilbring, medewerkster Marketing Services bij Batavus: “Binnen ons bedrijf moet vaak snel worden geschakeld. Ik krijg soms zelf pas laat informatie aangeleverd, die vlug moet worden verwerkt. Ik zocht dus een hertaalbureau dat kort op de bal kon spelen.”

“Schrijf.be verraste mij: ze stuurden ons strak door het Vlaamse hertaalproces, en finishten netjes op de deadline.”

Flexibele rit

Kim: “De hele tocht met Schrijf.be verliep prettig en helder. De coördinatie en administratie liepen gesmeerd. Onze vorige copywriter in zwangerschapsverlof? Geen probleem: een andere Schrijfbe'er kroop onmiddellijk in het vervangzadel. En liet ons bovendien eerst een testritje maken met een proeftekstje. En dat ademde meteen Batavus. Oef!”

“De gratis correctieronde geeft als klant een extra veilig gevoel. Maar die hoefden we nauwelijks te gebruiken.”

Peloton vol fijne doorduwers

Kim: “Mensen zin doen krijgen om op een Batavus-fiets te kruipen: dát wilden we. En daar slagen de Schrijf.be-teksten in. Hoewel dit pas onze tweede samenwerking is, voelt het alsof we al jaren samenwerken. Stuk voor stuk supervriendelijke mensen. Een volgend traject leggen we graag opnieuw samen met Schrijf.be af!”