Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Nieuwsbrief laat boekingen binnenstromen

Beeld u dit even in. Een vissersdorp in de Algarve waar sloepjes rustgevend in de haven dobberen. Gelegen in een streek vol godverlaten stranden en indrukwekkende kliffen. Klinkt goed? Het is de thuishaven van Miguel Titeca, die er in vakantieverblijf One2seven gasten van over de hele wereld ontvangt.

nieuwsbrief-laat-boekingen-binnenstromen

De Algarve in Portugal is een paradijs voor vakantiegangers. "In de zomer komen massa’s toeristen de streek verkennen. Dan zit One2seven vol. In het voorjaar vinden mensen minder snel de weg naar hier. Zonde, want net dan is het heerlijk rustig en aangenaam warm. Daarom wou ik de streek in de kijker zetten als ideale voorjaarsbestemming: met een nieuwsbrief."

Kennismaking via de radio

Miguel heeft zelf geen kaas gegeten van schrijven. "Toevallig hoorde ik op Radio 1 iemand die Obama’s State of The Union analyseerde. Dat bleek Wim Van Rompuy te zijn, de bedrijfsleider van Schrijf.be. Ik surfte snel naar de site en voilà … zo vond ik mijn tekstschrijver. Ik kreeg een offerte en een dag later gaf ik al mijn startschot."

Schrijven is schrappen

Miguel bezorgde een geschreven briefing. "Ik besef dat ik véél aan bod wilde laten komen. Maar schrijven is schrappen, iets wat mijn copywriter duidelijk onder de knie heeft. Ze haalde er de relevante troeven uit en goot ze in leuke verwoordingen."

Resem reacties en boekingen

"Ik was meteen tevreden over het tekstvoorstel. Maar the proof of the pudding is in the eating, natuurlijk. En eerlijk: ik was overdonderd. Er kwamen heel veel toffe reacties op de nieuwsbrief. En ook de boekingen stroomden binnen. Zo geraakte ons voorjaar met één nieuwsbrief plots helemaal volzet."

Banner One2seven