Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Met glans geslaagd voor ‘les parisiens’

The Insiders is een community van invloedrijke consumenten. Iedere Insider probeert producten uit en deelt daarover zijn mening, zowel online als bij vrienden en familie. De communicatie van de campagnes bestaat uit blogs, brieven, e-mails, enquêtes, … De Nederlandse teksten schrijven The Insiders zelf, maar voor het Frans doen ze een beroep op Schrijf.be.

met-glans-geslaagd-voor-les-parisiens

Jelle Raats, contentmanager van The Insiders getuigt: “De zoektocht naar een partner voor onze vertalingen drong zich op. Want het Nederlands droop nog van onze Franstalige teksten. Een collega had al goede ervaringen met Schrijf.be. Contacteren dus!”

Eerst testen

“Na een fijn gesprek met de Schrijf.be-coördinator, was het tijd voor een test. Onze tweetalige collega’s namen de hertaling onder de loupe. En daarna ging die richting de strengste jury – het The Insiders-kantoor in Parijs. Hun verdict? Met glans geslaagd!”, glimlacht Jelle.

Dan blind vertrouwen

Hij gaat verder: “Ondertussen worden de hertalingen niet meer aan de jury onderworpen. Eén snelle blik op het werk van Schrijf.be en het hertaalde document kan naar de klant. De inhoud blijft dezelfde. En toch voel je gewoon dat de teksten door Franstalige natives zijn geschreven – herschreven eigenlijk.”

Snelle service

“Een werk van lange adem? Nee, want de hertalingen zijn er snel als het snel moet gaan. Als het niet snel hoeft te gaan ook trouwens”, besluit Jelle.