Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Meer dan schrijven

Protector Belgium is de specialist op het vlak van vocht-, schimmel- en houtwormbestrijding. Om die boodschap nog krachtiger de wereld in te sturen, nemen CEO Emile Verschueren en zijn webdesigner Loft33 Schrijf.be in de arm. “Een succesverhaal dat meer inhoudt dan schrijven alleen.”

meer-dan-schrijven

Hapklare info

“Hoe zorgen we voor een perfecte match tussen een modern webdesign en teksten die onze doelgroep meteen aanspreken? Met die vraag klopte ik aan bij Schrijf.be”, begint Emile Verschueren zijn verhaal.

Schrijf.be schrijft en denkt mee. Een combinatie die vruchten afwerpt

“De Schrijf.be-copywriter dook onder in onze wereld en nam alle webteksten een voor een onder handen. Hij toverde ze om in hapklare info: helder, informatief en overtuigend. Het resultaat? Professionele SEO-webpagina’s die onze vindbaarheid via Google een stevige boost geven.”

Met raad en daad

“Opdracht volbracht, denkt u? Niets is minder waar, want een website levendig houden, is een continu proces. Ook daarin staat David ons bij met raad en daad. Zo creëerde hij intussen heel wat nieuwe content voor onze nieuwspagina. Nuttige info en boeiende weetjes die de blik van onze surfers verruimen en tegelijk onze site hoog doen scoren in de Google-zoekresultaten.”

“Schrijf.be schrijft en denkt mee. Een combinatie die vruchten afwerpt. Daarvan is onze samenwerking het beste bewijs. En die is zeker voor herhaling vatbaar!”