Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Vlot maar overtuigend, speels maar professioneel

U spotte ze ongetwijfeld al: volledig gewrapte trams, bussen met catchy slogans van bedrijf X op de achterkant, of de kusttram waarop een vrolijke reclamecampagne de zijkant siert. Het creatieve en organisatorische brein achter die campagnes? Lijncom.

lijncom

an wynendaele Lijncom, dochteronderneming van De Lijn, wil webteksten die net zo sprekend zijn als de reclamecampagnes die ze creëren. En die bovendien goed scoren in Google. Wie kan hen die sprankelende SEO-teksten leveren?
 

Gezocht: vlot maar overtuigend, speels maar professioneel

An Wynendaele, communicatiecoördinator bij Lijncom: “We koesterden hoge verwachtingen. We zochten dé copywriter die in onze Lijncom-stijl kon schrijven: vlot, speels en toch professioneel en overtuigend genoeg om te blijven lezen. Alleen vind je copywriters bij de vleet en weet je op voorhand nooit honderd procent zeker of je wel de juiste kiest.”

Daad bij het woord

“Ik kende Schrijf.be al langer. Ik ben al jaren geabonneerd op hun nieuwsbrief en volgde onlangs een Schrijfdokter-training van Wim. Daardoor was ik een grote voorstander van Schrijf.be en wilde ik graag aan mijn collega’s bewijzen dat zij de juiste keuze waren.

Laure van Schrijf.be loste onze verwachtingen meer dan in. We voelden en zagen haar betrokkenheid meteen - méér dan bij andere copywriters die we hebben gesproken.

De tekst ademt de nodige frisheid uit en zet onze kernwaarden – proud & vibrant – mooi in de verf. Kortom: precies waarnaar we op zoek waren.

De kers op de taart van hun persoonlijke aanpak? Het persoonlijke postkaartje dat onlangs in onze brievenbus viel!"

Doordachte kijk op schrijven

"Zoek je copywriters met veel ervaring? Met een doordachte kijk op schrijven? En waarmee je een persoonlijk contact opbouwt? Dan ben je bij Schrijf.be aan het juiste adres. Ik weet op wie Lijncom een beroep doet in de toekomst!”

 

banner lijncom