Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Teksten van de bovenste plank

Al gehoord van joyn? Dat is een getrouwheidsprogramma. Als een klant koopt bij een joyn-handelaar, krijgt hij punten. Die ruilt hij in voor een beloning, zoals een gratis hamburger in zijn frituur. Iedere handelaar mag lid worden – en hij krijgt er marketingadvies bovenop. Onder meer via tips en white papers, neergepend door Schrijf.be. Rob Reculé, joyn-marketingmedewerker, vertelt.

joyn_over_schrijfbe

Het getrouwheidsprogramma joyn is nét gelanceerd. Rob: "De voorbije maanden was het alle hens aan dek. Niemand had tijd om teksten te schrijven. Mijn collega Karl wist raad, want hij werkte eerder al met Schrijf.be. De Schrijf.be-coördinator kwam naar hier om naar onze verwachtingen te peilen – kort daarop waren we al vertrokken."

Sterke inhoud, frisse taal

En wat waren die verwachtingen dan? "We profileren ons bij de handelaar als marketing-expert. Dan moet je ijzersterke teksten brengen. Met inhoud van de bovenste plank, geserveerd in een aantrekkelijke taal. De Schrijf.be-copywriter gaf wat we vroegen: vijftig tips, vijf white papers – zonder één steek te laten vallen. Daar ben ik heel dankbaar voor."

Vijftig tips, vijf white papers – zonder één steek te laten vallen. Daar ben ik heel dankbaar voor.

Zij flexibel, wij gerust

De joyn-ploeg werkte ijverig door in Hasselt, Schrijf.be deed hetzelfde in Mechelen. "Die samenwerking liep vlot. Echt heel flexibel. Onze copywriter reikte veel waardevolle onderwerpen aan: die schreef ze uit op basis van eigen research. Soms gaven wij zelf topics met wat briefing door, ook daar maakte ze telkens iets moois van."

"Heeft joyn een nieuwe lading teksten nodig? Dan keer ik terug naar Schrijf.be. Ik raad andere bedrijven aan om hetzelfde te doen. Je mag gerust zijn dat je prima teksten krijgt, keurig op tijd geleverd."

banner joyn