Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Een baken van kwaliteit

Geen lowbudgetbureau, wel een baken van kwaliteit waar je tekstwerk in de beste handen is.” Zo omschrijft fotograaf Stijn Swinnen zijn uiterst positieve ervaringen met Schrijf.be.

een-baken-van-kwaliteit

Inspirerende nieuwsbrief

“De Schrijf.be-stijl wijkt helemaal af van mijn eigen schrijfgewoontes. En dat was in het begin best wel wennen. Maar nu sluiten mijn webteksten perfect aan bij mijn activiteiten als fotograaf en het imago dat ik wil uitstralen.”

Ga je voor kwaliteit en wil je geen tijd verliezen met eindeloze correcties? Dan is Schrijf.be een absolute aanrader.

“Ik kwam met Schrijf.be in contact via hun maandelijkse nieuwsbrief. Die inspireert me telkens weer. Ook de uitgebreide sectie met klantengetuigenissen op de Schrijf.be-website is een eyecatcher. De bekende klantennamen overtuigden me meteen van de kwaliteit die Schrijf.be in huis heeft. Het laatste zetje kwam er na de aangename samenwerking met copywriter David. Samen realiseerden we een interviewreeks in opdracht van Vlaanderen Circulair.”

Perfecte follow-up

Webteksten, een landingspagina en een handvol testimonials: die rijke oogst toverde David al uit zijn pen tevoorschijn. Schrijf.be staat garant voor een perfecte follow-up en een constructieve houding wanneer je als opdrachtgever correcties vraagt. Al is dat laatste maar zelden nodig gebleken.”

“Ga je voor kwaliteit – die twee keer wordt nagelezen – en wil je geen tijd verliezen met eindeloze correcties? Dan is Schrijf.be een absolute aanrader. Ikzelf weet voortaan de weg te vinden, voor klantenprojecten en voor mijn eigen tekstwerk.”