Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Drie paar handen leveren vakwerk

"Vakwerk? Dat vraagt om materiaal van topkwaliteit", stelt Luc Paredis van Van Pellicom. Daarom stampte hij zusterbedrijf Racom uit de grond. Daar kopen schrijnwerkers hun kwaliteitsvolle pvc-ramen en -deuren rechtstreeks in de fabriek.

casestudy_vanpellicom

Vakwerk verkopen? Dat vraagt om sterke teksten. Zodat de website bestellingen oplevert, en de e-mailings klanten lokken. En daarvoor klopte Luc Paredis bij Schrijf.be aan.

Tekstpartners

Luc Paredis: "Toen we straffe tekstschrijvers zochten, wees ons communicatiebureau Amco Group Communications in jullie richting. En dus liet ik me naar de Schrijf.be-website leiden. Die plakte meteen een gezicht op Schrijf.be. Vooral de open communicatie, boordevol suggesties voor betere teksten, charmeerde me. Het vertelde me dat Schrijf.be een partnerschap met me wilde aangaan. Een stijl die me wel ligt."

Drie paar handen

Vakwerk garanderen? Dat vraagt om een betrouwbare aanpak. Daarom liet Luc Paredis zich overtuigen door de werkwijze van Schrijf.be.

De combinatie van de flexibiliteit van een individuele copywriter en de betrouwbaarheid van de kwaliteitsbewaker en de eindredacteur. Plus de coördinator die als een spin in haar web alle projectbewegingen volgt.

Duidelijk handelsmerk

Luc Paredis: "Copywriter Kim en de webteksten die ze opleverde, bewezen dat die aanpak werkt. Het tekstvoorstel draagt het handelsmerk van Schrijf.be: een duidelijke, directe en dynamische schrijfstijl. Jullie vertaalden de troeven van Racom naar voordelen voor de potentiële klanten. Geen wonder dat we de webteksten in een mum van tijd goedkeurden!"