Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Snel en professioneel: wat wil je nog meer?

“De speech die jullie voor mijn man schreven, was zó mooi. Ik krijg er nog tranen van in mijn ogen. Sindsdien vertrouw ik blindelings op jullie expertise.”

casestudy_van_haute

Van Haute Landbouwmachines in Hamme verkoopt grof geweld. Voor op de akker uiteraard. Het fijne schrijfwerk laat Nathalie Van Riet liever aan Schrijf.be over. “Ik zocht iemand die een speech kon schrijven. Dus typte ik letterlijk ‘speech schrijven’ in Google. En hop: daar verscheen Schrijf.be.”

Prachtig moment

In 2018 wil Bart Van Haute speechen op het openingsfeest van de nieuwe toonzaal. Hij en Nathalie hebben wel ideeën genoeg, maar ze neerpennen? Dat laten ze liever aan een professional over. Nathalie kiest voor Schrijf.be. “Jullie inleving is ongelooflijk. Die speech was meteen perfect. Bart kreeg er vierhonderd mensen mee stil. Een prachtig moment!”

Makkelijk werken

“Ik moet eerlijk zeggen dat ik jullie website nog nooit heb bekeken. Maar omdat ik de speech zo goed vond, stuur ik jullie nu al mijn schrijfopdrachten door.” Nathalie is rechtdoorzee: de werkwijze van Schrijf.be staat haar aan. “Ik stuur een mail, krijg een offerte, keur die goed en enkele dagen later heb ik mijn tekst. Voilà: meer moet dat niet zijn. “

Zelf doen? Geld en tijd verspild

“Weet je, ik heb wel ideeën, maar krijg ze niet goed verwoord. Als ik een tekst moet schrijven, zwoeg ik er uren op – en dan nog zonder het gedroomde resultaat. Dat is pas verspilling van mijn tijd, die ook niet gratis is, uiteraard. Ik denk dan: ieder zijn stiel. En vraag jullie om hulp.” Nathalie heeft geen vaste copywriter bij Schrijf.be: “Ik merk het verschil eigenlijk niet. Alles verloopt altijd snel en professioneel. Wat wil je nog meer?”

   banner van haute