Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Uitstekende partner voor elke taalklus

Een godsgeschenk: dat is TradeFairs.be voor de bezoeker van internationale handelsbeurzen. Hotels, vluchten, tickets: u steekt er zélf uw tijd niet in. Want TradeFairs.be regelt het allemaal. En u bent de volgende dag alweer in België aan het werk. Het brein achter TradeFairs.be? Robert Maurits, Nederlander in Vlaanderen. Die graag eens zijn mailings onder een Belgische loep legt. Bij Schrijf.be!

casestudy_tradefairsbe

"We spreken wel dezelfde taal, maar als Nederlander is het moeilijk om in te schatten wat in België aanslaat. Dus zochten we een Vlaming om de mailings van TradeFairs.be na te lezen op 'correct Vlaams' en een Waalse copywriter voor de Franstalige versie. Bij Schrijf.be vonden we hen alle twee!"

Interessant, leuk, en slim

Het begon allemaal met ... een nieuwsbrief. "Het was de eerste keer dat ik van Schrijf.be hoorde, en ik klikte meteen door naar de website", vertelt Robert. "De Tips-sectie trok mijn aandacht. Interessant, leuk geschreven, en nét niet genoeg info om het zelf te kunnen. Slim! Ik aarzelde dan ook niet om mijn opdracht in te sturen."

Van eindredactie naar copywriting

Na twee eindredactie-opdrachten (Fensterbau en Salone del Mobile) wilde TradeFairs.be meer: herschrijven. "Onze mailings zijn niet slecht, want ze wérken. Toch hoor ik graag van een professional wat nog beter kan." Een taak die Schrijf.be met plezier op zich nam. Het resultaat? Een sjabloon waaruit TradeFairs.be naar believen knipt en plakt voor andere mailings, zoals voor de vakbeurs IFAT München.

Fundament van een mooie samenwerking

Het fundament van een mooi partnerschap is gelegd. "Bij Schrijf.be krijg je vlot antwoord en een schitterende organisatie", zegt Robert. "Voor elke taalklus een uitstekende partner, met wie we zeker nog samenwerken."

Banner TradeFairs.be