Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

De kwaliteit waarop ik had gehoopt

"Perfect geoliede machine met coördinator achter de knoppen."

casestudy_testnet

Een Nederlands internetbedrijf zette zijn eerste stappen op de Belgische markt. En kon er vervolgens niet omheen dat heel wat zuiderburen de taal spreken van Jacques Brel en Hergé. Gelukkig leidden alle onlinewegen naar Schrijf.be. Zodat elke doelgerichte tekst in het Nederlands in een mum van tijd een net zo overtuigend Frans broertje kreeg. Parbleu nog aan toe!

"Een snel en flexibel bureau dat betrouwbare vertalingen levert van het Nederlands naar het Frans: dat zochten we." Bij Schrijf.be vond Jan Pons, zaakvoerder van Testnet Online Advertising, méér dan dat. "Schrijf.be hertaalt teksten. Vertaalt én herschrijft ze. Twee voor de prijs van één? Dat klinkt elke budgetbewuste ondernemer als muziek in de oren."

Hoge verwachtingen …

Via een zoekmachine – hoe kan het ook anders als internetbedrijf – eindigde Jan Pons’ speurtocht bij Schrijf.be. "De website is erg duidelijk en boezemt meteen veel vertrouwen in. Hij straalt professionalisme uit, zonder droog of saai te zijn. Integendeel: dankzij een vleugje humor is het heel aangenaam leesvoer."

… dubbel en dik ingelost

"Ik was snel overtuigd, maar verwachtte ook veel van Schrijf.be. Terecht, zo bleek: ze gaan vlot, doeltreffend en professioneel te werk. En leveren de kwaliteit waarop ik had gehoopt. Schrijf.be in het kort? Een perfect geoliede machine met de coördinator achter de knoppen."

Neus voor tevreden klanten

Ook de persoonlijke en enthousiaste aanpak kan Jan Pons bekoren. "De copywriters van Schrijf.be kijken verder dan hun neus lang is en komen zelf op de proppen met suggesties voor verbeteringen. Echt een fijne groep mensen die open staan voor discussie. En niet beweren de waarheid in pacht te hebben. Ik stuur collega’s dan ook graag door naar Schrijf.be."

Recht op doel af

"Van onze klanten kreeg ik nog geen enkele vraag of klacht over de Franse hertalingen. Een teken dat de teksten van Schrijf.be echt hun doel raken. Ligt er weer een hertaling op de plank? Dan twijfel ik geen seconde! ‘Hallo, Jan van Testnet hier …’"

Over Testnet Online Advertising

Testnet Online Advertising verkoopt onlinecampagnes aan een brede waaier van (inter)nationale adverteerders en media-agentschappen. Na 10 jaar ervaring op de Nederlandse markt opende Testnet in 2007 een kantoor in Antwerpen.