Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Heel tevreden van hands-on-mentaliteit

Eind augustus 2019 kregen we een dringend telefoontje van Evelyne Nieuwland, contentmarketingmanager bij Telenet Business. “Onze vaste copywriter is ziek en onze nieuwsbrieven moeten dringend de deur uit. Kunnen jullie ons helpen?"

Onze copywriter sprong op de fiets en snelde haar meteen te hulp.

casestudy_telenet

Telenet doet al jaren een beroep op Schrijf.be voor copy, hertalingen en eindredactie. Maar deze opdracht was andere koek. “Ik zocht niet alleen iemand met een vlotte en foutloze pen”, zegt Evelyne. “Hij of zij moest ook de nieuwsbriefcampagnes in goede banen leiden. Ervaring in projectcoördinatie was dus een must. Gelukkig konden jullie snel iemand sturen.”

Initiatiefnemer

“Jullie copywriter nam de koe meteen bij de horens en las onze teksten snel en grondig na. Had ze even wat tijd over, dan ging ze zelf op zoek naar werk. Die hands-on-mentaliteit kon ik wel smaken.”

SEO-ervaring

“Onze vaste copywriter zorgt normaal gezien voor de SEO-optimalisatie van onze teksten”, vertelt Evelyne. “Maar zelf ben ik er geen expert in. Daarom was ik blij verrast dat jullie copywriter ook SEO-specialist bleek te zijn. Een mooie surplus die onze teksten ten goede kwam.”


Of ze Schrijf.be bij collega’s en vrienden aanraadt? “Zeer zeker. Jullie zijn punctueel, flexibel en oplossingsgericht. Zelfs als de deadline wel héél dichtbij ligt.”