Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Taalvirtuoos komt aan zijn trekken

Hoort u het soms ook? De lokroep van het onbekende? De smeekbede van het avontuur? Onderneemster Tanja Van Looy deinst er niet voor terug. Enkele jaren geleden kocht ze twee vakantiewoningen in het buitenland. En om die pareltjes te verhuren, rekent ze op de webteksten van Schrijf.be.

casestudy_tanjavanlooy

“Ik leerde Schrijf.be kennen via zijn verrassende Facebook-berichtjes ”, vertelt Tanja. “Ik belandde op de website en die wakkerde mijn nieuwsgierigheid nog meer aan. Gestructureerd, helder, sprankelend. Ik wist meteen: daar zijn mijn teksten in goede handen.”  

Vertrouwen verdiend

Voor haar sprong in het duister zocht Tanja een copywriter die zekerheid biedt. “Schrijf.be is transparant en duidelijk. Je weet van bij het begin wat te verwachten: drie copywriters  die zich over je tekst buigen, een gratis correctieronde, één contactpersoon voor de follow-up, ... Dat boezemde mij vertrouwen in. Verdiend, bleek achteraf. Voor mijn professionele teksten en persoonlijke uitnodigingen blijf ik sowieso samenwerken met Schrijf.be.”

Taalvirtuozen

Tanja is enthousiast over de vlekkeloze en snelle projectfollow-up. En de teksten zelf? Die konden meer dan bekoren: “Ze zijn verfrissend, boeiend, luchtig. En vooral aangenaam om te lezen. Ook de taalvirtuoos komt aan zijn trekken, want onze copywriter verwoordt de passages bijzonder mooi. De gratis correctieronde? Die had ik amper nodig!” Lees hier de teksten!

Meer dan je verwacht

“Schrijf.be is voor mij een eigenwijs copywritingbureau dat snelheid en kwaliteit op zijn uithangbord mag schrijven. Een team boordevol frisse inzichten. Dat merk ik in mijn teksten én daarbuiten. Want de website en de nieuwsbrief zijn ook waardevol voor ondernemers. Je krijgt altijd meer dan je verwacht!”