Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Meteen op dezelfde golflengte

Consultancybedrijf Talent Planet heeft veel te vertellen. Aan uiteenlopende doelgroepen. Rekruteringscommunicatie naar studenten, personeelscommunicatie naar consultants, en commerciële communicatie naar klanten en prospects. Voor al dat gegoochel met teksten en doelgroepen vertrouwt het op de schrijfstokjes van Schrijf.be.

casestudy_talentplanet

Kristel Seymus (commercieel directeur bij Talent Planet) volgt Schrijf.be al lang: "De website, de nieuwsbrief, de social-mediakanalen, … Overal raakte ik overtuigd door de toffe én krachtige communicatiestijl. Dat wilde ik ook voor mijn bedrijf!"

Webimago waargemaakt

Na een verkennend gesprek met de coördinator en de copywriter, zette Talent Planet het licht op groen. Tina Hanskens (rekruteringsmanager): "Schrijf.be maakt zijn sterke webimago ook waar 'in het echt'. We zaten meteen op dezelfde golflengte. En de nieuwe teksten, waaronder de rekruteringsbrochure, zijn een grote stap voorwaarts."

Structurele samenwerking

Het enige struikelpuntje? Elke week een nieuw project opstarten, een offerte goedkeuren, een factuur betalen, … Dat moest efficiënter. Dus sloot Talent Planet snel een structurele samenwerkingsovereenkomst. Sindsdien gaat de copywriter aan de slag zodra een briefing in de mailbox landt.

Eén copywriter, heel schrijfteam

Tina: "De grootste winst? Dat ook onze geschreven communicatie nu eindelijk ons jonge, enthousiaste imago weerspiegelt."

"Bovendien", vult Kristel aan, "geeft de werkwijze van Schrijf.be veel vertrouwen. We communiceren voortdurend met onze vaste copywriter. Zo leert die ons beter en beter kennen. En krijgen wij na een summiere briefing toch snel de juiste tekst."

"Tegelijkertijd staat er een heel team achter onze copywriter. Een kwaliteitsbewaker en eindredacteur schaven mee aan elke tekst. En als hij ziek wordt, staat er een vervanger klaar. De ideale formule."

Banner Talent Planet