Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Onze productvoordelen spatten van het scherm

"Een moderne distributie runnen via een professionele webshop? Arbeidsintensief! Daarom nam ik een specialist in de arm voor onze productomschrijvingen. Geen overbodige luxe."

casestudy_stylenco

Irene Van Passel van StylenCo, producent en verdeler van artikelen voor imagoadviseurs, heeft een punt. De hoofdbekommernis van iedere ondernemer is zijn kernactiviteit. En zo hoort het! Laat de geschreven communicatie maar aan Schrijf.be over.

Webteksten prikkelen niet genoeg ...

Irene: "Ik ken Schrijf.be via mijn zoon Peter. Hij zat met zaakvoerder Wim op de schoolbanken." Irenes vraag is duidelijk: "De teksten van onze webshop prikkelen niet genoeg. En de voordelen van onze producten mogen veel meer in de verf gezet worden."

De geknipte copywriter

Dat hoef je de coördinatrice van Schrijf.be geen twee keer te zeggen. Ze plakt meteen de geknipte Schrijfbe’er op de job. Want schrijven is dan wel haar eerste én grootste passie, mode volgt daar meteen op. Zij is zelfs kleurconsulente in haar vrije tijd! Irene slaat dus twee vliegen in een klap, met een copywriter uit haar eigen doelgroep.

Tekst en uitleg

Irene: "De briefing gebeurde telefonisch. En al snel zaten we op dezelfde golflengte. De Schrijf.be-copywriter vroeg tekst en uitleg. Ik kaderde ons bedrijf en lichtte onze unieke marktpositie toe. Ook de troeven van onze productlijn kwamen aan bod." Daarna dompelde de Schrijfbe’er zich onder in een stijlvolle en bontgekleurde wereld.

Het resultaat? "Onze webteksten zijn uitnodigend en hebben duidelijke calls to action. En onze productvoordelen? Die spatten van het scherm."

Google houdt van Stylenco

En Irene kreeg méér. Want haar webteksten zijn nu ook Google-proof. Zodat surfende imagoconsulenten met hun zoekopdracht meteen bij hun favoriete leverancier belanden.

De Schrijfbe’er: "Om de zoekmachines te vriend te houden, optimaliseer je een website technisch én op tekstniveau. En dat laatste is een specialiteit van Schrijf.be."

Website staat hoog ... én overtuigt

De concrete resultaten blijven overigens niet uit: "Mijn website stijgt snel in de Google-ranking en trekt veel nieuwe bezoekers", besluit Irene tevreden. En omdat ze daar meteen bij de kraag gevat worden door boeiende teksten, duiken die ook vérder in de site. 

Banner stylenco