Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Teksten met een twist

Ondernemer Sonja Thuys kent de waarde van een professioneel onlinevisitekaartje. Toen ze startte als zelfstandige twijfelde ze dan ook geen seconde: "Ik moest en zou opnieuw samenwerken met Schrijf.be."

casestudy_stadiflex

Opnieuw samenwerken? Ja, want Sonja was lange tijd administratief directeur bij bouwonderneming Nadiluxe. Ze schakelde toen Schrijf.be in om de nieuwe bedrijfswebsite te schrijven: "We zaten meteen op dezelfde golflengte. En de teksten verrasten me. Mijn Schrijf.be-copywriter hanteerde een stijl die voor mij nieuw is: helder en activerend, met vraagjes en variatie."

Voor de website van haar eigen zaak Stadiflex wilde Sonja … hetzelfde. En dat kreeg ze. “Er zit een twist in jullie teksten die ik moeilijk kan omschrijven. Ze zijn anders dan anders.”

Met Cambio naar Houthalen

Op een zonnige vrijdagnamiddag tufte een Schrijfbe'er in een Cambio-wagen naar Houthalen. Daar namen hij en Sonja het doel en de inhoud van de Stadiflex-site onder de loep. “Het was een gesprek in de diepte. Hij wilde zich een scherp beeld vormen van mijn bedrijf en de persoon erachter. Of dat gelukt is? De teksten spreken boekdelen."

Administratieve diensten aan de man brengen

Sonja richtte Stadiflex op om zelfstandigen en kleine ondernemers te ontzorgen. De belofte? Vlekkeloze administratie in al haar facetten. En 200% inzet, tot 3 cijfers na de komma. Zó verwoordde Sonja het tijdens de briefingmeeting met de Schrijf.be-copywriter. Die spitste zijn oren en verwerkte de formulering in zijn SEO-webteksten.

Professioneel, aangenaam, correct

De eerste versie zat meteen goed – óók de verdienste van de kwaliteitsbewaker en eindredacteur: "Na enkele minieme aanpassingen had ik de gedroomde teksten in handen. Ik kreeg al mooie complimenten."

"Professioneel, aangenaam, correct." Zo vat Sonja haar samenwerking met Schrijf.be samen. Haar advies? "Gewoon voortdoen zoals jullie bezig zijn." 

Stadiflex