Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Schrijf.be komt uit de kast

Alsmaar meer sectoren kreunen onder een ernstig personeelstekort, koppen de kranten. Tienduizenden vacatures stapelen zich op, terwijl tienduizenden werkzoekenden de arbeidsmarkt uitkammen! Begrijpe wie begrijpen kan, zuchten werkgevers. Want om hun witte raaf te vinden, moeten ze alles uit de kast halen.

casestudy_smt

In de kast van SMT? Schrijf.be
“Ver hoefde ik daarvoor niet te zoeken in onze kast”, lacht Linn van Aalst. Linn is hr-manager bij SMT en klopte vroeger al aan bij Schrijf.be. Waarom? “Ik was gecharmeerd door de duidelijke, aantrekkelijke teksten. En ook door de Schrijf.be-website. Die staat vol interessante informatie en leuke weetjes.”

Keer op keer leuk en origineel

Het recordaantal vacatures is brandend actueel. Maar Schrijf.be kwam al langer uit de kast als vacaturespecialist met senior copywriter Mieke. Haar teksten doen doen: de juiste man/vrouw op de juiste plaats krijgen.
Recruitment op zijn best. Dat vindt ook Linn: “De vacatures zijn keer op keer leuk en origineel opgesteld. Ze spreken echt aan. Tegelijk blijven ze informatief. Alles wat de sollicitant moet weten, staat erin. In klare taal. Maar het allerbelangrijkste? Dat is dat Mieke de waarden van ons bedrijf zo mooi laat weerspiegelen.”

Maakt zo’n vacature nu écht het verschil? Ja.

Kun je niet evengoed de takenlijst opsommen en klaar is Kees?
“Nee.” Linn antwoordt even kort en bondig als Mieke schrijft.
Mieke: “Ik wik en weeg mijn woorden. Want zeker in een vacature mag je de aandacht van de lezer niet laten verslappen. Alle overbodige informatie vliegt er dan ook uit. Ook mijn darlings snoer ik vakkundig de mond.”
Het resultaat? Een gefileerde vacature, geschreven op het scherp van de snee.
Linn: “Het totaalplaatje klopt. Taal, spelling, stijl … Ook de samenwerking is top, net zoals de prijs-kwaliteitverhouding. Want we krijgen waar voor ons geld: die witte raaf naar wie iedereen op zoek is.”

Schrijf.be mag ook in jouw kast niet ontbreken

Vroeger vochten werknemers voor een vacature. Nu vechten bedrijven voor de werknemers.
Gouden tijden voor wie wil onderhandelen over een hoger loon. Maar aan de kant van de werkgevers ziet de toekomst er minder rooskleurig uit. Tenzij … Schrijf.be ook jouw vacatures schrijft.
Copywriter Mieke zit al voor je klaar!