Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Teksten op maat

‘Ruimte voor een nieuw verhaal’, dat is de slogan van Smarthome, de jonge projectontwikkelaar uit Vilvoorde. Om dat nieuwe verhaal naar buiten te brengen, riep Smarthome de hulp van Schrijf.be in.

casestudy_smarthome

Hoe vind je een goede copywriter?

Hoe vind je een goede copywriter? Dat vroeg Céline Verhaeren zich af toen ze op een blauwe maandag via Google op speurtocht ging. “Op nummer één in de zoekresultaten stootte ik op Schrijf.be. Dat zegt al heel wat over jullie focus op onlinevindbaarheid. Ik had nog nooit van jullie gehoord, maar dankzij jullie website wist ik meteen waarvoor Schrijf.be staat. Wat een ruim aanbod hebben jullie, dat bovendien mooi wordt opgesomd en duidelijk weergegeven.”

Al snel besloot Céline om een offerte aan te vragen. “Vanaf het eerste moment hadden we een goed contact met onze copywriter. Hij wilde meteen mee zijn met ons verhaal en begreep direct waar we naartoe wilden. Dat ook de beloofde deadlines zonder problemen werden gehaald, was de kers op de taart.”

Schrijf.be is een vriendelijk en spontaan bedrijf waar geen moeite te veel is en niets te veel gevraagd

Perfect maatwerk

De werkwijze van Schrijf.be viel bij Smarthome erg in de smaak. Toen Céline haar tekst onder ogen kreeg, was ze meer dan tevreden. “De teksten waren helemaal op onze maat geschreven. Hier en daar nog een kleine aanvulling en onze teksten konden zo naar onze webdesigner.”

En dat smaakt naar meer. “Schrijf.be is een vriendelijk en spontaan bedrijf waar geen moeite te veel is en niets te veel gevraagd. Wij doen zeker opnieuw een beroep op jullie.”

Banner Smarthome