Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Onze 'over ons' gaat niét over ons!

Fahim Khan: “Voor onze webshop ShopEasylife.be wil ik een ‘about us’-pagina. Die moet onze potentiële klanten en investeerders een kijk geven op onze missie en onze waarden. We hebben zelf al een tekst voorbereid. Nemen jullie hem onder handen om hem écht een professionele uitstraling te geven?”

casestudy_shopeasylife

Fahim: “Het tekstvoorstel dat ik terugkrijg, lijkt op geen enkele manier meer op wat ik aanleverde. Terwijl ik wel het gevoel had dat ik in de juiste richting zat. Dus grijp ik naar de telefoon en bel ik de Schrijf.be-copywriter!”

Vloek der kennis

“Copywriter Roel overtuigt me dat mijn klanten heilig zijn. Zonder hen besta je niet. Daarom moet alles ook om hén draaien. Ja, zelfs als je over jezelf wil vertellen op de ‘About us’!

Hij bekijkt ons verhaal dus met heel andere ogen: die van onze potentiële klanten. Dat is iets wat wij, in de laatste rechte lijn naar onze start, niet meer kunnen: onze ‘business vanop een afstand bekijken’.”

Alles moet om je klanten draaien

Teksten met surplus

“Bovendien geeft Roel ons ook nog praktische tips mee voor onze webmaster. Tips over het invoegen van links naar onze winkelpagina en handige ‘nice to knows’ over hoe je je website goed doet scoren in Google.”

Wervende taal en een wereld van inzicht

Veel meer gekregen dan verwacht

“Het stemt tot nadenken. Wij dachten al dicht bij het eindresultaat te zitten met ons tekstvoorstel. Tot Schrijf.be niet alleen een wereld van wervende taal opent, maar ook een wereld van inzicht in (digitale) marketing.
We hebben voor de prijs véél meer gekregen dan een goede tekst!”

 

logo shopeasylife horizontaal

shopeasylife banner