Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Teksten om blind op te vertrouwen

Complexe – vaak juridische – materie omzetten in teksten met een licht commerciële toets? In boodschappen die iedereen begrijpt? Dat besteedt Frederik Gosselé, marketingspecialist en productmanager bij de sociale dienstverlener Securex, al jaren uit: "Dankzij de copywriters van Schrijf.be slaap ik gerust."

casestudy_securex2

Frederik: "Ik stel hoge eisen aan een tekst van een extern bureau. Voor mij moet die inhoudelijk sterk, en 100 procent foutloos zijn. Schrijf.be geeft me die garantie. Want elk tekstvoorstel passeert via de strenge blik van de kwaliteitsbewaker en de rode balpen van de eindredacteur. Akkoord, die controle vraagt wat extra tijd, maar ik ben tenminste zeker dat we met Securex vlekkeloze boodschappen de wereld insturen."

Toegewijde copywriters

Opdrachten van Securex? Van brochures en direct mail tot affiches en klantengetuigenissen? Die komen heel vaak terecht bij dezelfde Schrijf.be-copywriters. Frederik: "Schrijf.be heeft enkele copywriters in huis die voeling hebben met onze organisatie, onze doelgroepen én onze marketingmiddelen. En dat bespaart mij heel wat tijd. Stuur ik bijvoorbeeld een briefing per mail? Dan kan ik erop rekenen dat een van onze vaste Schrijfbe'ers de opdracht uitwerkt met oog voor detail. En vóór de deadline oplevert."

Rimpelloze administratie

De Schrijf.be-coördinatoren staan in voor de administratieve afwikkeling van de opdrachten. Frederik: "En die samenwerking loopt gesmeerd. Ze communiceren to the point, zoals ik het graag heb. Nieuwe opdrachten bezorgen ze meteen aan de juiste copywriters. En de facturatie? Die is al even gestroomlijnd als de Schrijf.be-teksten die in mijn mailbox vallen."

"Met andere woorden: ik heb geen enkele reden om bij een ander tekstbureau aan te kloppen. Schrijf.be verdient mijn blind vertrouwen."

Banner Securex