Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

We garanderen ook kwaliteit voor onze Vlaamse teksten

Roestvrij Taal schrijft, herschrijft en corrigeert teksten. Zoals Schrijf.be, maar dan 100 kilometer noordelijker: in Uden, Nederland. Het bedrijf heeft dus vooral Nederlandse klanten, maar die gluren al eens over de grens. Dus ging Roestvrij Taal op zoek naar een partner voor ‘vervlaamsing’. En die vond het: in Mechelen!

casestudy_roestvrijtaal

“Ik vond de website van Schrijf.be via Google”, herinnert Kittie Spierings van Roestvrij Taal zich. “Die straalde professionaliteit uit. En de offerte bevestigde die indruk.” Roestvrij Taal had dan ook torenhoge verwachtingen. “En toch werden ze waargemaakt!”, verzekert Kittie.

Kwaliteit in Nederland én Vlaanderen

Roestvrij Taal viel meteen voor de Schrijf.be-aanpak. “De procedures zijn goed doordacht en passen perfect bij onze manier van werken”, vertelt Kittie. “Ook wij leggen onze lat hoog. En we garanderen nu – onder andere dankzij Schrijf.be – ook voor Vlaamse teksten die kwaliteit.”

Vertrouwen door zorgvuldigheid

“Voor ons zijn Vlaamse teksten moeilijk te beoordelen. Het gaat wel om dezelfde taal, maar jullie schrijfstijl wijkt toch af van de onze. Met Schrijf.be zijn we gerust, want dat gaat zorgvuldig te werk. Zo weten we zeker dat we kwaliteit krijgen”, legt Kittie uit.

Roestvrije samenwerking

Het botert duidelijk tussen de twee tekstbureaus. Kittie: “Ja, het contact verloopt erg prettig, met ‘het Roestvrij Taal van België’. Dus laten we vooral zo doorgaan!” 

banner roestvrij taal