Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Uitmuntende tekst in recordtempo

Het Nederlandse RCO Productions biedt ouders gemoedsrust. De DesiroTM Digitale Babymonitor houdt hun zuigeling altijd in het oog, ook als die in een andere kamer slaapt. RCO schakelde Schrijf.be in voor een vlotte en overtuigende webtekst over dit uitzonderlijke bewakingsysteem.

casestudy_rcoproductions

Rody Oversloot is zaakvoerder van RCO Productions: "Schrijf.be vinden was een toevalstreffer. Ik zocht op Google naar tekstschrijvers, en botste op de hoogst scorende website: die van Schrijf.be. Met groeiende interesse las ik hem door. Vond hem duidelijk gestructureerd en to the point. En dacht: deze mensen gaan mijn teksten schrijven."

Correcte opvolging

"Na het lezen van de siteteksten waren mijn verwachtingen hooggespannen. En al van bij het eerste contact met het tekstbureau, wist ik dat Schrijf.be ze zou inlossen. Hun coördinator reageerde onmiddellijk op mijn digitale aanvraag, en selecteerde de juiste copywriter. Die belde me op met enkele gerichte vragen, en dezelfde dag nog kreeg ik een correcte offerte."

Heldere aanpak

"Ook de aanpak van Schrijf.be overtuigde: hij is even duidelijk, gestructureerd en to the point als de website. De copywriter schreef de tekst en de kwaliteitsbewaker en de eindredacteur keken hem na op kwaliteit en correctheid.

En achteraf had ik nog een correctieronde tegoed om eventueel de puntjes op de 'i' te zetten – maar dat hoefde niet."

Voordelen in de verf

"De eerste versie zat volledig juist. Ik was dan ook heel tevreden over de tekst, had er werkelijk niets op aan te merken. Hij leest vlot en overtuigt. De copywriter had duidelijk begrepen wat onze doelgroep belangrijk vindt.

De tekst vertelt dan ook meteen wat de voordelen van ons monitorsysteem zijn. Zo krijgen schermlezers niet de kans om af te haken. Bovendien leverde Schrijf.be ook snel werk. Twee dagen nadat ik mijn bestelbon had verstuurd, lag de tekst op mijn bureau."