Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Helse job, uitgevoerd met ijzeren discipline

Bent u op zoek naar extra ruimte voor een kantoor, een klaslokaal of wat dan ook? Dan moet u bij Portakabin zijn. Deze pionier in mobiele huisvesting lost in geen tijd uw huisvestingsprobleem op met modulaire of verplaatsbare gebouwen.

Bent u op zoek naar een copywriter die én uw website herschrijft én uw teksten hertaalt binnen een strakke timing? Dan moet u bij Schrijf.be zijn. Uit liefst twintig copywriters pikt dit tekstbureau de beste schrijver voor úw project.

casestudy_portakabin

Portakabin: “Het is niet de eerste keer dat we met Schrijf.be samenwerken. Regelmatig schrijven ze voor ons casestudy’s uit die we op onze website publiceren. We zijn een tevreden klant. Dus toen we een partner zochten om onze website voor België te schrijven, lag de keuze voor de hand.”

Google niet voor het hoofd stoten

“Maar de opdracht was niet eenvoudig: het ging over véél pagina’s. De bronteksten haalden we van onze Nederlandse en Franse website, maar een simpele ‘knip-en-plak’ kon natuurlijk niet voor de zoekrobotten. Dus de Schrijf.be-copywriters herschreven of hertaalden minutieus elke pagina. Een helse job, die ze met een ijzeren discipline uitvoerden. De communicatie was heel duidelijk en alle afspraken werden nagekomen. Bovendien verliep de samenwerking prettig. Schrijf.be is en blijft dan ook ons tekstkantoor!”

Webschrijven? Vak apart!

Schrijf.be: “Een website schrijven is een vak apart. Wilt u meer bezoekers, die niet meteen wegklikken? Dan moeten uw teksten kort en bondig zijn, want een surfer is snel verveeld. Hij scant de pagina op relevante inhoud. Dus gebruiken we krachtige alineatitels die de aandacht trekken, en interactieve links om die vast te houden.”

Klaar voor de huwelijksreis

“Om nog maar te zwijgen van een sterke search engine optimization (SEO), die uw website bovenaan in de Google-resultaten katapulteert. Bij de Portakabin-website konden we al onze vakkennis goed gebruiken. De deadline was haalbaar, maar extra ruimte was er níét: onze copywriter vertrok de dag erna op huwelijksreis …” 

banner portakabin

Al eens een huis laten bouwen? Dan weet u dat te veel betalen en te laat opleveren schering en inslag zijn. Portakabin doet het anders. Niet toevallig garanderen ze een week gratis huur voor elke dag vertraging. Zo bent u zeker van een stipte levering van uw tijdelijke unit. Linda Koot: “Onze fundamenten: twee Portakabin-fabrieken die tijdelijke units bouwen. Snel en efficiënt, en met een strenge kwaliteitscontrole. Zo zien we niets over het hoofd. Ons kwaliteitszorgsysteem kreeg daarvoor het ISO 9001-certificaat. Dat geeft u nog meer zekerheid over de betrouwbaarheid van uw modulaire bouwunit.”
Meer informatie? Surf naar www.portakabin.be.