fbpx

Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Ze wisten meteen wat ik wilde

Piet Mares Corporate Real Estate Photography? Het is dé fotograaf die industriële gebouwen, kantoorcomplexen, hotels en grote residenties schitterend in beeld brengt.

casestudy_pietmares

Compare English and Dutch (pdf)!

Bedrijfsfotograaf Piet Mares: "We wilden onze webteksten opfrissen en herschrijven. En Schrijf.be leek de ideale partner. De eerste stap was de uitmuntende briefing die de copywriter had voorbereid."

Teamwork

"Omdat onze klanten uit de hele Europese vastgoedsector komen, moesten we de website zonder twijfel in het Engels publiceren. Het werk van de Nederlandstalige copywriter was een prima basis voor de Engelse copywriter Vaughn. Die ging meteen aan de slag. Zodoende werd de oorspronkelijke deadline gerespecteerd. Daardoor had ik ruim de tijd om alles nog eens te bekijken voor de webdesigner ermee aan de slag ging."

Recht op doel

"Omdat er veel specialisaties in de vastgoedsector zijn met steeds andere criteria, moest de benadering dus telkens anders zijn. Elke paginatekst was een schot in de roos."

Vakmanschap

"Vanaf het prille begin wist iedereen bij Schrijf.be precies wat ik wilde. Ze denken mee vanuit je eigen standpunt om exact te geven wat je nodig hebt. Een prima staaltje van vakwerk en een plezier om mee samen te werken, van het begin tot het einde. Het resultaat lees je op www.pietmares.be."