Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Al onze troeven op één blad

"Wedden dat ik jullie bedrijf op één pagina kan samenvatten?" Deze weddenschap lokte de echtgenoot van een van onze copywriters naar Schrijf.be. Want één blad met daarop alle troeven van de bank- én de verzekeringspoot van Partners in Finance? Dat wilde hij eerst zien … en dan pas geloven.

casestudy_partnersinfinance

Bert Aerts, Partners in Finance: "Wij zochten een manier om de twee activiteiten van Partners in Finance in de verf te zetten: bank én verzekeringen. Iets waarmee mijn vrouw wel raad wist. Een troevenblad zou al onze bedrijfsactiviteiten mooi samenvatten én aanprijzen."

Vlot en informatief

De belangrijkste troeven op één pagina – zonder informatieverlies? Dat wilde Bert wel eens zien. En dus schakelde hij Schrijf.be in voor zijn troevenblad.

Bert: "Uiteraard koos ik voor Schrijf.be omdat mijn vrouw er werkt.
Maar ook omdat hun schrijfstijl me bevalt. Die ontdek je al op de website: vlotte, informatieve teksten opgedeeld in hapklare stukken – zo zouden meer sites moeten zijn. Ook de blog Schrijf.beleeft bulkt van de levendige teksten: ik ben een trouwe fan."

Geoliede schrijfmachine

Ook de no-nonsenseaanpak van Schrijf.be overtuigde.
Bert: "We bestelden een tekst, ontvingen een offerte met bestelbon, betaalden het voorschot, … en een paar dagen later was de tekst er al. Achter de schermen passeert die intussen wel drie paar handen en ogen. Dat merk je als klant niet aan de timing, wél aan de kwaliteit."

Commercieel instrument

Alle voordelen van Partners in Finance schitteren intussen op één troevenblad. En Bert heeft er een handig commercieel hulpmiddel bij.

Bert: "Ik verwachtte een saaie opsomming van feiten en troeven. Droog en zakelijk. Maar het eindresultaat bleek een sprankelend overzicht te zijn: uitnodigend en commercieel inzetbaar. Exact wat we wilden."