Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Schrijf.be? De professionele pen die ik zocht.

Stel: u bent een bedreven vastgoedbeheerder. Stuurt u een e-mailing de wereld in? Dan wilt u dat uw bedrijfsnaam beklijft – via een korte, brutale tekst die uw lezer naar het puntje van z’n stoel drijft. Hoe? Door Schrijf.be in te schakelen. Pand13 dééd het en blikt tevreden terug.

casestudy_pand13

Hoe Pand13 bij Schrijf.be belandde? “Een vriend uit de IT-branche wees me op jullie bestaan”, verduidelijkt zaakvoerder Stephan de Kievit. Dus wierp ik even een blik op jullie website. Die was voor mij overzichtelijk en overtuigend genoeg voor een aanvraag. En kijk: één glasheldere offerte later deden we al gouden zaken.”

Laagdrempelig én dodelijk precies

Stephan de Kievit: “Een losse, laagdrempelige e-mailing die professionaliteit ademt. Die de lezer bijzonder nieuwsgierig maakt. En fors de klemtoon legt op onze service, kwaliteit en betrokkenheid. Dat is wat Pand13 nodig had. En dat is precies wat ik kreeg.”

Héél tevreden

“Wij zijn dus ontzettend tevreden over onze e-mailing. Hebben we in de toekomst nog een trefzekere tekst nodig? Dan mag Schrijf.be een telefoontje verwachten.”