Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Expert in vervlaamsen

Ook in Nederland bouwde Schrijf.be een reputatie uit. Een klant van Otekst vroeg om zijn website te vervlaamsen. Zaakvoerder Paul Stekelenburg stak zijn licht op bij Tekstnet, de Nederlandse beroepsvereniging van tekstschrijvers. Een van zijn collega-copywriters beval hem Schrijf.be aan.

casestudy_otekst

Paul Stekelenburg van Otekst: "Als copywriter heb ik ook klanten die me vragen om bijvoorbeeld een folder of een mailing te schrijven, maar ik heb mezelf gespecialiseerd in webteksten. Zie ik een website, dan kijk ik meteen naar de opbouw van de teksten. Bij de webstek van Schrijf.be zag ik onmiddellijk dat het wel goed zat. De teksten zijn kort en gaan recht door zee. Dat overtuigde me om jullie de website van mijn klant, keukenplaats.com, te laten vervlaamsen."

Duidelijkheid én resultaat

Paul moest wel even wennen aan de manier van werken van Schrijf.be.
"De uitgebreide offerte, het strakke projectverloop met één correctieronde, de drie copywriters die één tekst onder handen nemen: in Nederland werken we over het algemeen minder strikt. Maar het zorgt voor duidelijkheid. En het resultaat was goed, dat blijft het belangrijkste."

Webvriendelijke teksten

En wat vonden Paul en zijn klant van het eindresultaat? "Voor een Nederlander leest de tekst, heel erg 'Vlaams'. Het tekstbestand zelf bevatte alle onderdelen die je voor een website nodig hebt. We plaatsten zijn tekst zonder problemen onmiddellijk op de website. Opdracht geslaagd dus. Ondertussen staat keukenplaats.be al een tijdje online."

Vervlaamsen? Schrijf.be!

"Schrijf.be wéét hoe je gewone en SEO-webteksten schrijft en opbouwt, inclusief de meta-informatie. En ga je met jullie in zee, dan weet je dat je een duidelijk afgelijnd traject mag verwachten. Je komt niet voor verrassingen te staan. Vraagt een klant me nog eens om zijn website te vervlaamsen voor de Belgische markt? Dan klop ik zonder twijfel bij jullie aan." 

banner otekst(NULL)