Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Georganiseerd, persoonlijk, helder

"Rust is het kernwoord in de samenwerking met Schrijf.be. Je merkt meteen dat je met professionals te doen hebt. Goed georganiseerd, persoonlijk, helder."

casestudy_ondernemerzoektvrouw

Wat zoekt een Hollandse in Vlaanderen? Een webtekst die waagt, boeit en uitnodigt. Die haar klanten toont wie zij is, wat ze kan en hoe ze werkt.

Dreams, dreams dreams ...

"Hoe gaat dat met dromen? Je slaapt er niet van. Ze slepen je door lastige tijden. Liggen te wachten op je moed, je vastberadenheid, je wil om iets te betekenen."

"Eindeloos peinsde ik over een goede website voor mijn nieuwe zaak. Hoe te beginnen? Waar? Tot ik op de Schrijf.be-site vond wat ik zocht. En de Schrijf.be-coördinator mij precies de juiste copywriter toebedeelde."

... en een uitgeslapen copywriter

"Rust is het kernwoord in de samenwerking met Schrijf.be. Want je merkt meteen dat je met professionals te doen hebt. Goed georganiseerd, persoonlijk, helder."

"De duidelijke vragen ordenden mijn gedachten. Deden me tijdig stilstaan bij belangrijke beslissingen. Er was vertrouwen, maar ook vrij snel een gevoel van opwinding. Want één ding was duidelijk: ik zou krijgen waar ik op hoopte."

Touch down

"Toen ik voor het eerst de tekst in handen had, was mij meteen duidelijk dat die aan zou slaan. Ik heb geen woord of zin hoeven veranderen. Ongelooflijk! Er viel een last van me af. Met dank aan Schrijf.be!"

Jenny Kamstra, directeur/eigenaar Ondernemer Zoekt Vrouw