Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Snel en efficiënt. Ook voor starters!

Overheidsopdrachten uitschrijven en toewijzen? De werkzaamheden opvolgen? De facturen controleren? Daarbij komen heel wat prijstechnische uitdagingen om de hoek kijken. En dat is voer voor specialisten. Het net opgestarte economisch adviesbureau Numeralis gaf zijn bekendmaking in handen van andere experts: Schrijf.be.

casestudy_numeralis

Nico Ringoet: "Als starter wilde ik mijn nieuwe eenmanszaak in de schijnwerpers zetten met een website. Via Google belandde ik automatisch bij Schrijf.be. En wat een website is dat! Je vindt er echt alles wat je maar wilt weten. Tot en met het opdrachtverloop en een prijsindicatie. De teksten overtuigden me om Numeralis ook met een e-mailing en een troevenblad te promoten. En aan de referenties zag ik meteen: starters zijn voor Schrijf.be even belangrijk als grote bedrijven!"

Onbetaalbaar klankbord

"Ik werk voor overheden, overheidsinstellingen en technische adviesbureaus. Een heel specifieke doelgroep. De inhoud én de toon van mijn teksten moeten perfect op hen afgestemd zijn. En dat zat meteen snor in het Schrijf.be-tekstvoorstel. Omdat mijn werk zelfs na een briefing geen evidentie is voor leken, gebruikte ik de gratis correctieronde. Mijn copywriter luisterde, maar nam niets zomaar klakkeloos over. Een onschatbare toegevoegde waarde.”

Verademende efficiëntie

Voor Nico mogen andere bedrijven aan Schrijf.be een voorbeeld nemen. "Een snelle, volledige en duidelijke offerte. Waterdichte afspraken waarvan coördinator en copywriter geen millimeter afweken. Nuchtere en efficiënte communicatie. En als kers op de taart: een snelle oplevering. Een echte verademing!"

"Ik hou van correcte en efficiënte partners met wie het prettig samenwerken is. Voor mij staat het vast. Om Numeralis te promoten, staat Schrijf.be met stip op één."