Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Mijn technische wereld helder uitgelegd

PLC-besturingen, robotica en visualisering: dat is de wereld van Motion en Logic. Hoe maak je dat technische universum verstaanbaar voor een algemeen publiek? Daarmee worstelt zaakvoerder Jef Voet wanneer hij op zoek gaat naar nieuwe webteksten.

casestudy_motionandlogic

Toveren

“Ik had nog nooit van Schrijf.be gehoord”, steekt Jef van wal. “Maar op jullie website vond ik snel wat ik zocht: een duidelijk aanbod zodat ik meteen wist wat ik kon verwachten.”

Kwaliteit afleveren en aangenaam samenwerken met de klant: dat is mijn ervaring met Schrijf.be.

“Het is geen sinecure om de technische wereld waarin ik dagelijks vertoef, helder uit te leggen. Maar de Schrijf.be-woordmagicus tovert professionele teksten tevoorschijn die de oorspronkelijke inhoud van mijn website ruimschoots overtreffen.”

Direct contact

“Dat je bij Schrijf.be altijd rechtstreeks contact hebt met de tekstschrijver zelf, is echt een troef. David stond altijd voor me klaar en loodste me probleemloos doorheen ons gezamenlijke traject. Ik mocht regelmatig rekenen op een nieuwe stand van zaken, en Schrijf.be leverde mijn teksten netjes op de afgesproken deadline.”

“Kwaliteit afleveren en aangenaam samenwerken met de klant: dat is mijn ervaring met Schrijf.be. Heb ik in de toekomst nog teksten nodig? Dan doe ik zeker opnieuw een beroep op jullie!”

placeholder