Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Naadloze samenwerking en een tekst die wérkt

In het hippe Gent zorgt naaiatelier Miss Mode  al meer dan twintig jaar voor uw onberispelijke look. Met zijn naald en draad herstelt Mhamad vliegensvlug al uw kleding en bezorgt hij u de perfecte snit. Zijn winkel liep al op rolletjes, maar de website hinkte achterop. Mhamad riep de hulp in van Schrijf.be om die even trendy en professioneel te maken als zijn atelier.

casestudy_missmode

Website doet wat moet

"Mensen vonden wel de weg naar mijn winkel, maar niet naar mijn website. De mensen die toch op de website belandden, bleven bovendien niet lang hangen. Zo bereik je natuurlijk geen nieuwe klanten. Mijn opdracht voor Schrijf.be? Een webtekst schrijven die mensen aantrekt. En dat is exact wat ik kreeg! Nu ben ik echt trots op mijn website."

Helder, uitnodigend én vindbaar op Google. Het pareltje waarop ik hoopte!

Echt vakmanschap

Mhamad is gewend om met zijn handen te werken, maar met de pen in de hand ging het toch wat minder vlot. “Wanneer het op schrijven aankomt, reken ik liever op de schrijvers van Schrijf.be. Zij kennen de kneepjes van hun vak, zoals ik die van het mijne ken. Bakt de beste slager zijn worstenbroodjes zelf? Nee, daarvoor vertrouwt hij op een bakker. Dit is net hetzelfde. Ik concentreer me op mijn eigen werk en krijg een toptekst geserveerd."

Toffe samenwerking

Mhamad hield behalve een uitnodigende website ook een toffe ervaring over aan de samenwerking. "Toen ik voor de eerste keer naar de website van Schrijf.be surfte, was ik meteen onder de indruk. Het professionalisme en de sprekende teksten overtuigden me om contact op te nemen. Vanaf dag één verliepen de gesprekken vriendelijk en vlot. Het totaalplaatje klopt gewoon en Schrijf.be is nu mijn vaste partner voor al mijn teksten." 

Banner Miss Mode