Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Superlatieven schieten tekort

Pieter Frijters van Mind Tuning steekt zijn enthousiasme over de teksten van Schrijf.be niet onder stoelen of banken: "Wat zal ik zeggen: super, fantastisch, geweldig knap, helemaal te gek? Jullie schrijfstijl spreekt me bijzonder aan."

casestudy_mindtuning

Pieter besluit zijn mail met: "Er is de komende tijd nog veel te herschrijven. Ik ben bezig met een aantal websites en ben voornemens om nog veel gebruik te maken van jullie diensten."

Succes genereert succes

Dat was eind 2006. Nu zijn we drie jaar later en intussen schreef en herschreef Schrijf.be vijf websites voor Mind Tuning. Plus andere teksten, zoals een brochure, een advertentie en een persbericht.

Schrijf.be redigeerde ook het boek De ge9 stappen naar succes voor zijn vriend René Peek, onder andere eigenaar van een van de grootste en meest onderscheiden supermarkten in Nederland.

Meeluisteren en meedenken

Marja Albeda van Mind Tuning zegt het zo: "We waren op zoek naar een bedrijf dat zich inleeft in onze sfeer en doelstellingen. Dat meeluistert en meedenkt." Schrijf.be dus. Marja: "Schrijf.be neemt de moeite om zich te verdiepen in de cliënt. Het staat open voor op- en aanmerkingen en levert snel. De werkwijze is degelijk en correct."

Prettig leesbaar

Mind Tuning kwam bij Schrijf.be terecht door de websites van een aantal tekstbureaus te vergelijken. Die van Schrijf.be maakte meteen een heel goede indruk en Marja was snel overtuigd van het aanbod. "De teksten zijn mooi bondig en prettig leesbaar. Bij een eventuele volgende opdracht overwegen we zeker om weer samen te werken met Schrijf.be."

Over Mind Tuning

Pieter Frijters bedacht Mind Tuning in 1990. Het is een unieke methode om snel van angsten, burn-out en stress af te raken. Al ruim twaalfduizend mensen volgden een training bij hem. Gazet van Antwerpen schreef: "De aanpak van Frijters is zeer praktisch, zonder hocus pocus." Daarnaast is hij de autoriteit in presentatietrainingen, waarmee je leert om ontspannen te spreken in het openbaar.