Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Winning team

Een schrijver kan niet zonder een eindredacteur. Zij vullen elkaar aan bij het schrijven van een boek. De schrijver vertelt het verhaal met alle letters van het alfabet. En de eindredacteur zet de puntjes op de i. Zoals eindredacteur Mieke bij het boek van Mimi.

casestudy_mimivanmeir

Mimi Van Meir is diëtiste en voedingsdeskundige. Toch is het niet vanuit die functies dat ze een beroep doet op Schrijf.be. Want in bijberoep ligt haar focus op pr en communicatie. Zo heeft zij al verschillende boeken geschreven voor uitgeverij Lannoo.
Haar nieuwste boek is een vreemde eend in de bijt. In Diagnose prostaatkanker vertelt Mimi het verhaal van Jan Gevers uit Bornem. En die heeft zijn eigen drukkerij. Dus moest Mimi zelf op zoek naar een eindredacteur. En die vond ze bij Schrijf.be.

Absoluut aan te raden

“Ik ken Schrijf.be al zeer lang. Ik lees trouw de maandelijkse nieuwsbrieven en heb al veel geleerd van de tips die erin staan”, knikt Mimi Van Meir. “Mensen aan wie ik vertel dat ik met Schrijf.be heb gewerkt, lijken niet allemaal te weten dat jullie ook boeken redigeren. Ze zijn positief verrast.”

Vriendelijk én professioneel

Mimi getuigt: “De medewerkers van Schrijf.be zijn heel vriendelijk en professioneel. Eindredacteur Mieke is niet alleen zorgvuldig, maar denkt ook mee. Zij gaf bruikbare tips, zonder betweterig te zijn.”

Never change a winning team

“Ik zou het liefst altijd met Schrijf.be werken. Maar alleen in mijn bijberoep heb ik daarover zeggenschap natuurlijk”, zucht Mimi. Hoog tijd om haar werkgever te overtuigen!