Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Bij Schrijf.be doen ze wat ze beloven

Aida Heerman heeft een hart voor mensen, kunst en architectuur. Haar ultieme droom? Die drie passies combineren en haar eigen boetiekhotel openen. In 2019 is het zover: Lit d’Art ziet het levenslicht. Een prachtig herenhuis in hartje Antwerpen, in art-nouveaustijl en met vier luxesuites. Ze schakelt Schrijf.be in voor al even luxueuze webteksten.

casestudy_lit-dart

“Initieel had ik een andere copywriter onder de arm genomen”, vertelt Aida. “Maar wanneer die voor lange tijd uitviel, verwees zij me door naar jullie. Gelukkig maar! Want jullie plannen snel een bezoekje aan Lit d’Art, gaan meteen aan de slag en bezorgen me uitstekende Nederlands- en Engelstalige SEO-teksten voor de website.”

Jullie zijn een team. Iedere copywriter wordt ingezet op zijn of haar sterktes.

“Wat me overtuigde? Jullie zijn een team. Iedere copywriter wordt ingezet op zijn of haar sterktes: daardoor vinden jullie al snel de juiste toon. Jullie kiezen bovendien bewust voor hertaling in plaats van vertaling. De copywriters zijn steevast native speakers die de brontekst herschrijven in de doeltaal. Een enorme meerwaarde tegenover klassieke vertalingen.”


“De samenwerking was absoluut positief. En wat ik onthoud: bij Schrijf.be doen ze wat ze beloven. Jullie hebben me aan het begin van de rit minutieus jullie werkwijze uitgelegd. Om die vervolgens even minutieus op te volgen. Een groot pluspunt.”