Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Zij geven onze klanten perfecte webteksten!

Jolux Webdesign ontwerpt en ontwikkelt eenvoudige, moderne en interactieve websites. Via responsive webdesign krijgt u één webstek die zich automatisch aan het scherm van elke pc, laptop, tablet of smartphone aanpast. En omdat de zaakvoerder hoge eisen stelt, kwam hij bij Schrijf.be terecht als partner voor zijn webteksten.

casestudy_jolux

Zaakvoerder Olivier Blomme van Jolux Webdesign: “Een van mijn klanten had geen tijd om zelf teksten uit zijn toetsenbord te toveren of ze te laten schrijven. Ik sloeg dus aan het googelen, en kwam via de zoekresultaten meteen bij Schrijf.be terecht. Jullie website is sober, maar overtuigt meteen. En ik vond er alle info die ik nodig had. Dus belde ik jullie op.”

Korte en doelgerichte webteksten

De teksten voor Jolux? Die moeten altijd kort en to the point zijn. Een keuze die Schrijf.be volop toejuicht. “Voor ons komt een aantrekkelijk design altijd op de eerste plaats. Een potentiële klant moet je niet te veel overladen met tekst. Hij moet onmiddellijk de informatie vinden die hij zoekt. En die moet uitnodigen om contact op te nemen.”

Meteen op de juiste golflengte

Een telefonisch interview door Schrijf.be hoort standaard bij een opdracht van Jolux: “Dat vind ik belangrijk. Zo horen jullie rechtstreeks van onze klanten wat ze precies doen, waarvoor ze staan en wat ze belangrijk vinden. En zitten jullie meteen op de juiste golflengte voor sprekende teksten.”

Efficiënte aanpak

“Jullie aanpak draagt ook bij tot jullie efficiëntie. Want het meeste werk gebeurt achter de schermen met de kwaliteitsbewaker, de eindredacteur en de uitgebreide administratie. Als klant merk je daar niets van, maar het is wel de sleutel tot een perfect eindresultaat.”

Perfecte tekstpartner

Het eindresultaat van de eerste samenwerking zette voor Olivier onmiddellijk de juiste toon. “Het minste wat je kunt zeggen, is dat ik héél tevreden ben over de teksten. Jullie bewezen dat jullie ook met SEO goochelen. Vragen onze klanten ons om ook hun webteksten te schrijven? Dan raad ik hen steevast Schrijf.be aan: de perfecte partner.”

  banner jolux