fbpx

Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Authentiek voer voor moderne lezers

Als farmaceutisch bedrijf communiceren met de buitenwereld? Geen gemakkelijke klus. Want het grote publiek is wel nieuwsgierig naar geneesmiddelen, maar heeft geen diploma in de chemie. Janssen, de farmatak van Johnson & Johnson, koos de gulden middenweg. En vond in Schrijf.be een compagnon de route.

casestudy_janssen

De Schrijf.be-copywriter dook in het onbekende: een wereld van verbluffende molecules en ultramoderne technologieën. En diepte er grote en kleine verhalen op.

Tim De Kegel, woordvoerder en Senior Director Public Affairs bij Janssen: “Janssen richt zich tot de moderne lezer op een oprechte, genuanceerde en authentieke manier. Wat onze copywriter op papier zet, sluit daar naadloos bij aan. Hij bezorgt ons keer op keer knap werk.”

Hoe Schrijf.be teksten brouwt die vlot lezen én de juiste snaar raken? Door alle versies onder de ogen te schuiven van een tweede copywriter. Een kwaliteitsbewaker die apotheker is en zijn strepen verdiende in de farmasector. Tim: “Schrijf.be heeft dus behalve toegewijde ‘leken’ ook een ervaringsdeskundige in de rangen. Dé combinatie om moeilijke materie om te buigen in overtuigende teksten.”