Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Voorkeurspartner voor mij én voor mijn klanten

Zaakvoerder Jan Martens van JAMA Webcreations is een bedreven internetmarketeer. Als specialist in webdesign en webontwikkeling heeft hij alles gezien, en alles meegemaakt. Daarom weet Jan maar al te goed waarom hij zijn webteksten aan Schrijf.be toevertrouwt.

casestudy_jama

Martens: "Ik had hoge eisen voor Schrijf.be. Het design en de internetmarketing van onze website deed ik natuurlijk zelf. Maar van marketing met woorden heb ik geen kaas gegeten. Daarom zocht ik een copywritingbureau dat ook mijn teksten naar een hoog niveau tilde."

Samen sterk

Jan leerde Schrijf.be kennen via de websites van een aantal concullega’s. En wist meteen: dit is wat ik zoek. Martens: "Onze gebundelde expertise maakte mijn website pas écht sterk. En niet alleen het resultaat was krachtig en to the point. Schrijf.be grijpt je beet van bij de kennismaking tot aan de oplevering. De website overtuigt meteen. De structuur en de teksten stralen ervaring uit in het schrijven voor het web."

Efficiënte projectaanpak

"Ook de projectaanpak loont. Eerst nam de copywriter de teksten onder handen. Daarna passeerden ze bij de kwaliteitsbewaker en de eindredacteur. Zo kreeg ik meteen een prachtig afgewerkte tekst. En dankzij de correctieronde behield ik toch de volledige controle. Ik gaf enkele opmerkingen door, en amper een dag later zat er al een nieuwe versie in de mailbox. En ja hoor: die was helemaal raak."

Tevreden klant met tevreden klanten

Never change a winning team, moet Jan gedacht hebben. Want Schrijf.be creëert nu ook teksten voor zijn klanten. Martens: "Wil mijn klant ook een webtekst van topniveau? Dan verwijs ik hem met een gerust hart door naar Schrijf.be. Want er wordt daar niet alleen getoverd met taal, maar ook met SEO. Daarom is Schrijf.be voor mij de gedroomde partner.

Ik blijf in de toekomst heel graag samenwerken. Want tot nu toe hoorde ik alleen maar positieve reacties van klanten. Proficiat!"
 

Banner Jama