Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Met de blik van een buitenstaander

Een vlot lezend blogartikel met Vlaamse insteek. Die opdracht vertrouwde ontwerpbureau Ideal Projects aan Schrijf.be toe. “We willen meer Vlaamse prospects aantrekken. En wie ‘vervlaamsing’ intikt op Google, komt bij het Mechelse tekstbureau uit”, aldus artdirector Monica Straathof.

casestudy_idealprojects

Totaalplaatje

“De werkwijze van Schrijf.be spreekt ons heel erg aan.De Schrijf.be-copywriterinterviewde mij en mijn collega telefonisch: snel en efficiënt. De meerwaarde van Schrijf.be? Het tekstbureau dwingt je om je projecten te bekijken door de ogen van een buitenstaander. David spitte ook die informatie boven die wij vanzelfsprekend vinden. En wij dus niet uit eigen beweging vermelden – terwijl onze lezer ze wel verwacht. Nu krijgen zij het totaalplaatje voorgeschoteld.”

Wie ‘vervlaamsing’ intikt op Google, komt bij Schrijf.be terecht.

Even bijsturen

“Het eerste tekstvoorstel was prima geschreven, maar overtuigde niet echt. De reden? We hadden het alleen over onszelf. Dat euvel was snel verholpen door een extra interview met onze eindklant. Zo ervaart de lezer ook hoe die de samenwerking heeft beleefd. En smolt ons borstklopperijgevoel als sneeuw voor de zon. En kijken we terug op een fijne samenwerking met Schrijf.be. Die positieve