Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Samenwerking als een geoliede machine

"De nieuwe site van Happy People heeft ons geen windeieren gelegd, maar manden vol nieuwe aanvragen!"

casestudy_happypeople

Kristien Van Cauwenberge leeft al twintig jaar van en voor relaties. Zij brengt mensen bij elkaar die op zoek zijn naar een diepgaande relatie, geen losse flodder. Voor holebi’s gebeurt dat online via PinkLink, voor hetero’s via het ‘klassieke’ relatiebemiddelingsbureau Happy People.

Tekst ... en uitleg

Kristien vroeg Schrijf.be om hulp bij het herschrijven van beide websites. Maar er bleek meer aan de hand: ook hun structuur was verre van optimaal. Door de onlogische schikking ontstond er ruimte voor twijfel bij potentiële klanten, die net te vroeg afhaakten. Jammer voor een bureau dat zich net met hart en ziel voor hen inzet. Daarom adviseerde Schrijf.be om naast de teksten ook de sitestructuur aan te pakken.

"Dit is het!"

Kristien, de opdrachtgever: "De website van PinkLink was reeds een feit, maar ik was niet tevreden over de structuur. Ik voelde dat er iets niet klopte in de opbouw maar vond niet direct een pasklare oplossing. Tot ik op een dag op de site van Schrijf.be belandde (hoe weet ik niet meer, waarschijnlijk via Google)."

"Ik dacht onmiddellijk ‘Dit is het!’ maar ook ‘geen spek voor mijn bek’. Wij zijn wel groot in onze branche maar tenslotte een ‘kleine onderneming’ … Dus proberen we zo weinig mogelijk uit te besteden. Maar toch kon ik het niet nalaten een vrijblijvende ‘Offerteaanvraag webtekst’ door te sturen."

".. en wat voor een antwoord!"

Kristien: "Nog dezelfde dag kreeg ik al antwoord. En wat voor een antwoord! Geen clichés van ‘wij zijn de beste en we zullen voor u …’ maar al onmiddellijk enkele nuttige tips en opmerkingen over de site! Verrast door hun snelle aanpak en gecharmeerd door de gratis tips besloot ik om een afspraak te maken.
Het klikte meteen. PinkLink werd in een nieuw kleedje gegoten qua opzet en tekst. Dankzij de nieuwe websitestructuur, de hapklare teksten en het kanaliseren van het koopgedrag heeft Schrijf.be van PinkLink een voltreffer gemaakt! "

Samenwerking als een geoliede machine

Kristien: "De positieve ervaring van PinkLink gaf mij al vlug het inzicht om ook aan de site van Happy People te sleutelen. Een site hebben, is één zaak! Maar wat baat het als hij niet voldoet qua structuur, informatie, interactiviteit en teksten? Met deze wijsheid ben ik opnieuw te rade gegaan bij Schrijf.be.

Opdracht: de actuele website 100 % professionaliseren. Onze samenwerking verliep als een geoliede machine: accuraat, flexibel en uiterst professioneel. Hun marketingbegeleiding en advies bij de keuze van webbouwer was eveneens een schot in de roos!"

Een tweede adem voor Happy People

Schrijf.be herdacht, herstructureerde en herschreef de Happy People-website. Met als extra dimensie ook meteen ook het behalen van uitstekende resultaten bij zoekmachines als Google. Precies waar Schrijf.be zich thuis in voelt!

Met het inhoudelijke én technische lastenboek in de hand, klaarde de aanbevolen webbouwer de klus in geen tijd. En de dubbelbodemige slogan kreeg Happy People er van Schrijf.be gratis bovenop.

Unizo Hall of Fame

Erkenning kwam ook uit Unizo-hoek, toen Happy People tot ‘site van de week’ gekroond werd. Een citaat uit hun e-mail: "Bij het doorlopen van uw site hebben wij gemerkt dat we weinig of geen opmerkingen hadden qua gebruiksvriendelijkheid en opbouw. Uw site stond trouwens ook al in de top 10 van mogelijke winnaars van onze wedstrijd. Wij hebben u dan ook opgenomen in de UNIZO Hall of Fame. Een verzameling van sterke websites van ondernemers, die een voorbeeld zijn voor de sites van andere ondernemers. "

Manden vol nieuwe aanvragen

Kristien: "De nieuwe site van Happy People heeft ons geen windeieren gelegd, maar manden vol nieuwe aanvragen! En daar is iedereen bij gebaat. De ingeschreven leden maken meer kans om ‘gevonden’ te worden. En het Happy People Team heeft daardoor meer job satisfaction. De slogan is dus ook voor mij van toepassing: ik heb het geluk aan mijn kant gezet …"

"In Schrijf.be vond ik zo een partner die mijn ideeën en ervaringen in mijn vak als relatieconsulente kon implementeren en uitwerken tot een logisch geheel."