Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Uitstekend! En die score geef ik zelden

"Onze klanten zien onze nieuwsbrieven graag verschijnen", zegt Philippe Vandermeer, partner bij Genium Group. "Maar onze e-mailing van juli 2013 mocht best wat meer swingen." Dus nam Philippe contact op met Schrijf.be. Waarna een Schrijfbe'er zich op de tekst smeet en Philippe charmeerde: "Vlot, wervend en to the point!"

casestudy_geniumhtm

Genium Group België is gevestigd in Willebroek en heeft bedrijfsadvies als corebusiness. Wilt u als zaakvoerder weten welke strategische of financiële koers u het best vaart? Dan laat Genium Group een frisse wind door uw organisatie waaien. Zo brengt het uw onderneming op kruissnelheid, en maakt het u klaar voor nieuwe perspectieven.

De klantgerichtheid van Genium Group? Die spreekt alleen al uit zijn nieuwsbrieven en infomails naar zowat duizendvijfhonderd adressen. En wat pas écht klantgericht is? Dat het hiervoor tekstbureau Schrijf.be in de arm neemt! Zo waardeert Genium Group zijn clientèle.

"Overtuigd door jullie nieuwsbrief!"

Het was een collega die Philippe Vandermeer enkele jaren geleden wees op de nieuwsbrief van Schrijf.be: "Dit moet je lezen." En Philippe blééf lezen. Toch duurde het een tijdje voor hij behalve fan ook klant werd. "De Schrijf.be-website? Eigenlijk kan ik me daar nauwelijks iets bij voorstellen. Jullie nieuwsbrief was meer dan overtuigend genoeg!"

Uitdaging voor Schrijf.be

De Schrijfbe'er van dienst kende Genium Group niet. En was zelfs nauwelijks vertrouwd met bedrijfsadvies. Maar knikkende knieën? Niks van! Zoiets noemen we bij Schrijf.be een uitdaging. En een nieuwsbrief is sowieso een kolfje naar de hand van Schrijf.be. Philippe lokte zijn copywriter uit zijn tent met gevarieerd nieuws voor vijf items. Die smeedde ze om tot intro’s met een call to action, die hij uitwerkte tot webartikels. En dat viel bij Philippe in de smaak.

Kommaneuker

Philippe: "Een punt vergeten? Overbodige spaties? Mijn medewerkers wéten dat ik een kommaneuker ben. En dat ik de lat voor teksten hoog leg. Maar Schrijf.be sprong erover – met overschot."

"De teksten van Schrijf.be vallen op door hun uitstekende kwaliteit. De communicatie verliep snel en hartelijk. En enkele dagen na de oplevering werd ik opnieuw aangenaam verrast. Met een telefoontje: wat Schrijf.be beter had kunnen doen? Dat was voor mij hét bewijs dat Schrijf.be een heel andere filosofie heeft dan andere tekstleveranciers. Of ik in de toekomst opnieuw met Schrijf.be samenwerk? Daarover twijfel ik geen moment!"