Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Ik ga met een gerust hart slapen

Paradijs met gevogelte is Geert De Herts eerste stripalbum. Hierin trekt bioloog David naar Papoea-Nieuw-Guinea en ontdekt hij er een nieuwe paradijsvogel. Een kleurrijk en komisch verhaal, mét een missie: mensen ervan overtuigen dat we het regenwoud moeten beschermen. Maar een boodschap met taalfouten schiet zelden raak. Dus speelt Geert op zeker: met een mailtje naar Schrijf.be.

casestudy_geertdehert

"Hoe ik Schrijf.be vond? Via Google", vertelt Geert. "En later ontdekte ik dat jullie al samenwerkten met onder andere De Standaard. Dat ook zulke grote namen in zee gaan met Schrijf.be bevestigt voor mij dat het tekstbureau weet waarmee het bezig is. En toch focust het zich niet alleen op de grote vissen. Want ook ik kreeg een professionele service."

Duidelijk, snel en foutloos

"Op de website vond ik meteen mijn weg. En ik verwachtte natuurlijk hetzelfde comfort van de samenwerking", zegt Geert. Onze eindredacteur stelde hem niet teleur: "Duidelijke communicatie, een snel resultaat en een foutloze tekst . Het was allemaal nieuw voor mij, en ik was meteen tevreden!"

Met een gerust hart onder de wol

"Door de tekstcorrectie van Schrijf.be ga ik met een gerust hart slapen. Dus kom ik iemand tegen die met een foutloze tekst zijn publiek wil bereiken? Dan raad ik zeker Schrijf.be aan. Ik weet alvast bij wie ik aanklop met mijn volgende stripverhaal!" 

Banner Geert De Hert