Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Hun tekst geeft meteen weer waarvoor wij staan

"Het Forum van Vlaamse Vrouwen was dringend aan een frisse folder en een nieuwe lay-out voor de website toe. Het uitgelezen moment om ook onze teksten aan te pakken", vertelt Leen, educatief medewerkster bij het FVV. "Via via kwamen we bij Schrijf.be terecht."

casestudy_fvv

Leen: "We hebben altijd korte, bondige teksten nodig. De lezer moet onmiddellijk begrijpen wat het FVV is, en wat het voor hem of haar kan betekenen. En dat is precies wat de Schrijf.be-copywriter voor ons neerschreef. Ze stelde eerst onze folder (pdf) samen, en paste die dan aan voor onze website. De tekst is vlot, en geeft meteen weer waarvoor we staan."

Groot copywritersteam

"Wat vooral opvalt, is de interne flow binnen Schrijf.be. Dankzij hun groot team van copywriters is er altijd wel iemand geknipt voor jouw opdracht. Zo komt je boodschap helemaal over zoals je hem in gedachten had.

Ik had meteen in de gaten dat ik met een heel professioneel bureau te maken had. Ze volgen er alles perfect en snel op, en dat merk je ook aan het resultaat!

Deze keer zitten we goed. En als we in de toekomst nog eens een copywriter nodig hebben, is Schrijf.be zeker onze eerste keuze." 

placeholder