Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Allemaal zotte mensen – gelukkig

Foto’s zorgen voor de scherpste herinneringen. En dus kruipt Frank van Foto Demeulemeester elke dag met plezier achter zijn fototoestel. Hij legt huwelijken, zwangerschappen en communies of lentefeesten vast. En blinkt ook uit in portretfotografie: van sprekende familieportretten tot sfeervolle naaktfoto’s. Beeld? Check! Maar voor de woorden klopt hij graag aan bij Schrijf.be.

casestudy_fotodemeulemeester

De eerste keer dat Frank Demeulemeester over Schrijf.be hoorde? Dat was op een lezing van een collega-fotograaf. Die raadde het tekstbureau aan bij iedereen die professionele webteksten zocht. Dat wekte de interesse van Frank. “Ik neusde rond op jullie website. Als fotograaf keek ik meteen naar de foto’s van alle copywriters. En die voelden goed: hip, jong en dynamisch. Ze weerspiegelen jullie bedrijf: allemaal zotte mensen (lacht).” Frank stuurde Schrijf.be meteen een dubbele vraag: SEO-webteksten schrijven voor zijn fotostudio én een blik werpen op zijn communieflyer.

Flyer prikkelt

“De volgende dag kreeg ik al een mailtje van een Schrijf.be-copywriter. We spraken af dat hij eerst onze communieflyer zou herschrijven. Die was een week later al afgewerkt.”

SEO-webteksten overtreffen verwachtingen

De flyer smaakte naar meer. De tweede opdracht van Frank? Goede webteksten, met de juiste SEO-trefwoorden erin verwerkt. “Ook deze teksten overtroffen onze verwachtingen. We staan er nog altijd van versteld hoe jullie dat doen. Zowel de manier van schrijven als van benaderen was perfect: nieuw en verrassend!”

Correcties? Niet nodig!

En de follow-up? “Die is tot in de puntjes uitgewerkt. Alles is duidelijk. Bovendien is de gratis correctieronde heel handig. Al hadden we die deze keer … niet nodig: de tekst zat meteen goed!”

”Ik beveel hen nu zelf aan”

Frank vat Schrijf.be samen als “zeer goed, correct, jong en dynamisch.” “Als het goed is, mag het ook worden gezegd. Geef ik dus in de toekomst zélf een lezing? Dan beveel ik Schrijf.be zeker aan.” En werkt Frank in de toekomst zelf ook nog samen met Schrijf.be? “Wees maar gerust!”