Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Het resultaat overtrof mijn verwachtingen

Bart Gobbens wil zijn cava Finca De La Corrone lanceren op de Belgische markt. De eerste stap? Een webtekst. Via Google belandt hij bij Schrijf.be. "Hun website gaf een heel goede eerste indruk. Er stond veel informatie op, doorspekt met talloze voorbeelden. Bovendien was alles héél goed geschreven. En dat was precies wat ik zocht: steengoede teksten", zegt Bart Gobbens.

casestudy_fincadelacorrone

Wat hij ervan mocht verwachten voor Finca De La Corrone? Dat wist Bart Gobbens niet: "Het was een gok, maar het resultaat overtrof zeker mijn verwachtingen. Ik was aangenaam verrast met het tekstvoorstel van de copywriter. Ik voegde een paar kleine opmerkingen toe. En dezelfde dag nog rolde de definitieve tekst mijn mailbox binnen: klaar voor de Franse hertaling."

Specialist aan het werk

Een leiding herstellen, groenten telen of uw tanden inspecteren? Dat besteedt u uit aan vakmannen. Maar een tekst schrijven, dat doet u zelf wel? Bart Gobbens denkt er anders over: "Iedereen heeft zijn specialiteit. Door een professionele tekstschrijver in te schakelen, kreeg ik een heel andere kijk op de folder voor mijn zaak. Bovendien bespaarde ik mezelf veel tijd én kopzorgen. Ik zou het andere ondernemers zeker aanraden. Je staat versteld van het resultaat." 

Volmondige JA

"De werkwijze van Schrijf.be was even wennen, omdat ik het niet gewoon ben om veel te telefoneren. Maar los daarvan verliep alles heel vlot. Of ik in de toekomst nog met Schrijf.be wil samenwerken? Daarover twijfel ik geen seconde, het antwoord is een volmondige JA!" 

Banner Finca De La Corrone